Beoordelingen 

Onze dealerbeoordeling is gebaseerd op de tevredenheidwaarderingen van onze klanten. Deze informatie wordt door TNS NIPO verzameld in opdracht van Toyota Nederland. 
De waardering en de commentaren die u hieronder kunt lezen zijn niet door ons aangepast.

334 commentaren van in totaal 334 beoordelingen
Verkoop
Anoniem
10/08/2017
9

De service bij VD Wolfs en Verkerk is zoals service moet zijn: Klantvriendelijk

Verkoop
Giel van Leeuwen (Boxtel)
09/08/2017
10

Wij komen al vele jaren bij Wolfs en Verkerk en werden altijd op een geweldige manier geholpen, dus kunnen wij niet anders dandik tevreden zijn hoe zij met hun klanten omgaan.

Service
Cees van de Pas
02/08/2017
10

Medewerkers zijn vriendelijk, klantgericht en professioneel.

Service
Julian (Den Bosch)
02/08/2017
9

VD Wolfs en Verkerk BV is een partij waardoor je je als particulier serieus genomen voelt en helder communiceert over wat er nodig is en waarom en hoe. Het contact en de spaarzame onderhoudshandelingen zijn ons altijd bevallen.

Service
M.T.A. Wijnen (Tilburg)
27/07/2017
9

Erg klantvriendelijk, nooit klachten gehad

Service
Anoniem
24/07/2017
10

De dealer heeft wederom verrast met zijn service en meedenken, in een woord Klasse!

Service
dhr. G. Mulders (Tilburg)
24/07/2017
9

Zeer tevreden met deze Toyota dealer. Altijd warme belangstelling voor de klanten.

Service
Jan Berkepeis (Berkel Enschot)
24/07/2017
9

Correcte afhandeling van de opdracht

Service
Lars Timmermans (Buchten)
24/07/2017
10

Goede Service

Verkoop
Anoniem
13/07/2017
8

Goede Service en klantvriendelijk.

Service
mfh hongens (tilburg)
13/07/2017
8

voldoet aan verwachting

Service
Anoniem
05/07/2017
9

Ben erg te vreden

Service
am V DER velden de heer (hELVOIRT)
30/06/2017
9

ik ben zeer tevreden over de monteurs maar zeker over een van de monteurs

Service
Anoniem
30/06/2017
10

Ik ben zeer tevreden over de service en medewerkers bij Wolfs en Verkerk. Zij zijn een voorbeeld van klantgerichtheid!

Service
Anoniem
30/06/2017
9

Vriendelijk medewerkers, altijd tijd voor een praatje, de koffie staat altijd klaar

Service
Anoniem
30/06/2017
9

Vriendelijk medewerkers, altijd tijd voor een praatje, de koffie staat altijd klaar

Service
Mevr.Remunt (Tilburg )
30/06/2017
10

Ik ben zeer tevreden over de service die deze garage heeft zowel aan de balie als de werkplaats.

Service
JMSnoeren
27/06/2017
8

altijd zeer goed ontvangen en geholpen

Service
Peter van de Ven (Udenhout)
27/06/2017
8

Klantvriendelijk en deskundig.

Service
Michiel van Leeuwen (Boxtel)
22/06/2017
9

Wij worden altijd correct en volgens afspraak geholpen, dat gaat al jaren zo.

Service
Anoniem
21/06/2017
8

gemoedelijke sfeer, aardig personeel; betrokken bij de zaak.

Service
Dhr. H. Mayen (Tilburg)
21/06/2017
8

Reeds jaren klant! Wolfs en Verkerk kenmerkt zich door een prima service! Duidelijke informatie over de te verrichten werkzaamheden en de kosten daarvan. Eventueel meerwerk wordt vooraf overlegd. Vriendelijke bejegening door het personeel. Klantvriendelijkheid, kwaliteit en flexibiliteit hoog in het vaandel!

Service
Hub Hendriks (Goirle)
20/06/2017
10

In alle opzichten zeer tevreden over mijn kontkten en bezoeken aan Wolfs en Verkerk

Verkoop
Pierre Simons (Tilburg)
20/06/2017
10

openheid van zaken

Service
Toon v Hamont (spoordonk)
20/06/2017
10

zeer vakkundig bedrijf met goed personeel en goede service denken altijd met je mee om je auto zo goed mogelijk betaalbaar , in top conditie te houden

Verkoop
Anoniem
07/06/2017
9

Ik was al bekend met de goede service van Wolfs en Verkerk B.V door het onderhoud van mijn vorige auto. Het aankoopproces van mijn nieuwe auto werd gekenmerkt door vakbekwaamheid en voorkomendheid.

Service
Naber (Tilburg)
07/06/2017
10

Ze maken het zo aangenaam mogelijk!

Verkoop
J Koorn (Oisterwijk)
02/06/2017
9

uistekend

Service
Anoniem
01/06/2017
9

Service, flexibiliteit en klantgerichte vriendelijke bejegening.

Service
Jolanda Franken (Haaren)
01/06/2017
10

Prima service, klantvriendelijk, duidelijke uitleg wat er aan de auto moet gebeuren, meedenkend, je komt niet voor verassingen te staan. In de wachtruimte kun je lezen, er is wifi , koffie/thee/soepje of een lekker stukje fruit. Ik ben 100% tevreden.

Service
Anoniem
31/05/2017
10

Ze zijn altijd erg vriendelijk en zeer goed met afspraken.

Service
Bert van burik
31/05/2017
9

Goede service,vriendelijk,deskundig ,betrouwbaar

Service
J Zegers (Haaren)
31/05/2017
10

top mense

Service
Ria Rossieau (Oisterwijk)
31/05/2017
10

Prima service ,aardige mensen ,goede uitleg toen ik er om vroeg !

Service
a wouters (tilburg)
26/05/2017
10

ja

Service
Josee (Oisterwijk)
24/05/2017
10

Vriendelijk en behulpzaam personeel. Geven je altijd vooraf een prijs op wat het gaat kosten. Staan altijd klaar voor een praatje, je voelt je er thuis.

Service
aw. van de wouw (moergestel)
22/05/2017
10

Omdat we al jaren klant vriendelijk zijn ontvangen.

Service
A.E. Vlottes (Berkel-Enschot)
19/05/2017
10

geloof niet dat het beter kan ...

Service
Anoniem
17/05/2017
8

Goed, vriendelijk en betrouwbaar.

Service
P Hess (Oisterwijk)
17/05/2017
8

Betrouwbaar.

Service
Renata (Haaren)
17/05/2017
9

Omdat ze altijd vriendelijk zijn en je meteen geholpen word.

Verkoop
Anoniem
11/05/2017
7

Wij hebben daar een goed gevoel bij deze dealer.

Service
Anoniem
10/05/2017
8

Goede service

Service
Anoniem
03/05/2017
10

Wordt zeer vriendelik behandeld en komen afspraken na.

Service
Anoniem
03/05/2017
9

Topservice en leuke mensen!

Service
Anoniem
03/05/2017
9

Correcte opvang en goede ontvangst. Rustige en goed voorziene wachtruimte.

Service
Frans Deenen (Oostelbeers)
26/04/2017
8

Ze helpen mij correct.

Service
jo van groenedaal (moergestel)
26/04/2017
10

omdat ze je correct netjes te woord staan en niet op enkele minuten kijken zodat je het gevoel krijgt netjes en eerlijk te zijn behandeld.

Service
mevr Adriaansen (Goirle)
24/04/2017
9

Alles naar tevredenheid

Service
Anoniem
19/04/2017
10

Geweldige dealer, waar je geen nummer bent. Ze denken met de klant mee en geven goede en eerlijke adviezen. Chef werkplaats doet er alles aan om de kosten voor je beperkt te houden. Meeste medewerkers zijn ook al lang werkzaam bij deze dealer waardoor ze hun klanten kennen! Voor de receptie is ook niets teveel. E.v.t. je auto thuis ophalen of je naar huis brengen kan altijd geregeld worden. Houden zo!

Service
Danielle Lommen (Oisterwijk)
19/04/2017
9

Altijd prima service, afspraken worden nagekomen. Ook als je belt word je vriendelijk te woord gestaan. Ik voel me echt een klant bij Wolfs en Verkerk

Service
Anoniem
12/04/2017
8

Zeer tervreden. Voor mij was het kleinere pand nog prettiger. Voelde me er meer vrij om lekker rond te neuzen tussen de occasions en ook binnen.
Maar deze zaak is in verhouding tot die in tilburg wel meer op maat voor mijn wensen. Toch bemerk ik dat ik eerder op de site kijk dan in de showroom.wel vind ik het leuk om het digi bord te bekijken tijdens het wachten. Mogelijk kunnen daar alle aanwezige auto,s op voorbij komen. Nette aardige mensen, geeft een goed gevoel dat men je kent.

Service
Anoniem
12/04/2017
8

Je kunt rustig rond kijken

Service
Huub van Beurden (Berkel-Enschot)
06/04/2017
10

ik ben zeer tevreden over mijn dealer

Service
Mevr.v.Rijswijk (Haaren )
06/04/2017
10

Zolang daar kom word ik altijd netjes behandeld

Service
Geert Maas (Tilburg)
05/04/2017
10

Klantvriendelijk, servicegericht en een goede uitleg. Nemen de tijd voor de klant, de reden waarom ik voor Toyota kies

Verkoop
Gerard Leijten (Tilburg)
05/04/2017
10

Goede communicatie. Prettige ontspannen sfeer. Goede inruilprijs. Prima uitleg over alles.

Service
Robert Goutziers (Udenhout)
05/04/2017
8

Afspraak is afspraak

Verkoop
Anoniem
23/03/2017
10

Uit ervaring met mijn vorige toyota.

Service
Anoniem
23/03/2017
8

Eerste indruk het was de eerste keer

Service
Hans Bierhuizen (Haaren)
23/03/2017
9

Alom tevredenheid.

Service
mevr van Gestel
23/03/2017
10

Prima service

Verkoop
Anoniem
08/03/2017
9

goed en aardig geholpen een 10 lijkt mij wat te ver omdat er altijd verbeter punten moeten blijven maar ik kan ze nu niet benoemen zeer tevreden

Service
Anoniem
01/03/2017
9

Vriendelijke ontvangst, afspraken worden nagekomen, je komt niet voor verrassingen te staan

Service
Bert Blom (Oisterwijk)
22/02/2017
9

Een prima klantvriendelijke garage.

Service
Pierre Martens (Vught)
22/02/2017
9

Erg nette behandeling door de receptioniste. Deze was erg informatief over met name het vervolgonderhoud en over de pechservice.

Service
Th.Ariens (Berkel-Enschot )
21/02/2017
9

Hier ben ik klant en geen nummer
De ontvangst en behandeling is voor mij zeer positief

Verkoop
Anoniem
15/02/2017
10

aardig, behulpzaam, no nonsense, snel en prima behandeld

Service
Martijn Leniger (Berkel Enschot)
15/02/2017
10

Wederom prima service! Bekende mensen, vak bekwaam en altijd bereid om te helpen. Top!

Service
ronald vrijmoed (tilburg)
15/02/2017
10

zeer goede garage en goed personeel

Service
Anoniem
14/02/2017
9

Ter zake deskundige en goede medewerkers.

Service
Hr. M.van helden (Oisterwijk)
14/02/2017
9

E een daeler die mij prima behandeld

Service
Anoniem
11/01/2017
9

Ik ben zeer tevreden over de service die deze garage geeft.
Altijd vriendelijk en behulpzaam .

Service
Dekkers (Berkel Enschot)
21/12/2016
9

zelfs na werktijd me weer op weg geholpen, dat is service

Service
PJC Henrard (Goirle)
14/12/2016
10

De ontvangst is uiterst beleefd en correct. Men luistert met aandacht naar je klachten en neemt de klant serieus. De technici zijn zeer vakkundig.

Verkoop
Anoniem
09/12/2016
10

Vriendelijk, gemoedelijk en goede service!

Verkoop
Anoniem
09/12/2016
10

Het feit dat ik de indruk heb dat niets te veel is voor de klant. Bij vragen staat men steeds voor je klaar en wordt voor de beantwoording daarvan alle tijd genomen.

Verkoop
Bert van Gils (Haaren)
09/12/2016
9

Prettig bedrijf waar product en vooral de mens centraal staat.
Klant vriendelijk, goed advies en uitleg, geen agressieve verkoop methode.

Service
Anoniem
23/11/2016
7

Persoonlijk contact

Service
Anoniem
23/11/2016
9

Telefoonontvangst en receptie/balie scheiden.
Nu sta ik lang te wachten om te kunnen beralen omdat telefoonverkeer blijkbaar voorgaat.
Hinderlijk en vervelend.
Ik merk dat ik me daar steeds over opwindt.

Service
H.S.Freen (Berkel-Enschot)
23/11/2016
10

Prima klantvriendelijk Garagebedrijf. Het enige minpunt vind ik het niet (meer) gratis beschikbaar stellen van een vervangende auto.

Service
Bert van Gils (Haaren)
18/10/2016
9

Prettig bedrijf waar product en vooral de mens centraal staat.
Klant vriendelijk, goed advies en uitleg, geen agressieve verkoop methode.

Service
Dhr M. Bergman (Oisterwijk)
22/09/2016
10

Goed bedrijf, goede balie medewerkers, gezellig en vooral eerlijke behandeling.

Service
Anoniem
21/09/2016
10

Het feit dat ik de indruk heb dat niets te veel is voor de klant. Bij vragen staat men steeds voor je klaar en wordt voor de beantwoording daarvan alle tijd genomen.

Service
Anoniem
31/08/2016
10

Vriendelijk, gemoedelijk en goede service!

Service
Jhj van den boogaard (Boxtel)
22/08/2016
10

Vriendelijk en vakkundig met een,,,,,😄😄😄😄😄😄

Service
Anoniem
10/08/2016
10

De service is uitstekend, als er iets extra's gedaan moet worden word je op de hoogte gebracht. De prijsopgave wijkt dus niet af en wordt doorgenomen. Zonodig geeft een monteur uitleg. Alle medewerkers zijn erg vriendelijk.

Service
Josee Hora (Oisterwijk)
04/08/2016
10

Prima en vriendelijk personeel en je bent daar een persoon en geen nummer.

Service
de bruijn (goirle)
29/07/2016
9

goede service en afspraak is afspraak
geen onnodige reparatie en mogelijke noodzakelijke reparatie (voor volgende beurt) wordt aangegeven.
denken mee in oplossingen

Service
M Weijters Mevr (Oisterwijk)
20/07/2016
9

Tevredenheid over alles en een extra pluim voor de baliemedewerkers.

Service
Dhr. G. Mulders (Tilburg)
13/07/2016
9

Rijd al bijna 40 jaar toyota en sinds enkele jaren heb ik deze dealer. Daar voel ik mij prima thuis. Eerlijke service en heldere adviezen.

Service
Twan Paar (Tilburg)
13/07/2016
10

Deze dealer geniet mijn volledige vertrouwen. Service staat hier zeer hoog in het vaandel. Gemaakte afspraken worden nagekomen. Gastvrijheid van een hoog niveau. Iedereen is vriendelijk.

Service
A J Schellekens (Helvoirt)
29/06/2016
9

tevreden

Service
Treesje Naber (Tilburg)
29/06/2016
8

Leuke mensen

Service
Anoniem
22/06/2016
9

omdat ze allemaal heel vriendelijk zijn

Service
Dhr. J. Houwer (Capelle aan den IJssel)
22/06/2016
10

Alle afspraken en werkzaamheden worden keurig uitgevoerd, volgens afspraak.

Service
Mevr Naber (Tilburg)
22/06/2016
9

Leuke mensen

Verkoop
Yvonne Uittenbogaard (Oisterwijk)
22/06/2016
9

goed en eerlijk advies, vragen werden snel nagevraagd en teruggekoppeld

Service
Van der Meijs (Berkel-Enschot)
17/06/2016
8

Service is prima, duidelijk en eerlijk naar ons idee. Prettige persoonlijke benadering, geen slap of flauw verhaal, maar gewoon zoals het is.

Service
Anoniem
15/06/2016
6

Als je online een afspraak maakt op een tijdstip die nog vrij is, betekent dat niet dat je dan kan. Het kan rustig zijn dat ze de volgende dag je opbellen met de mededeling dat het tijdstip toch niet vrij is. Gelukkig krijg je dan wel een e-mail met een aantal aanbiedingen voor extra onderhoud. Als je opbelt om te zeggen dat je op de aanbiedingen in wilt gaan, zijn ze zo blijk dat ze nog een aanbieding doen. Hoera! Ook fijn is dat als je de auto inlevert dat ze dan vragen of er nog ergens speciaal naar gekeken moet worden. Als je dan meldt dat de boordcomputer te vaak laat zien hoe de status van de autogordels op de achterbank is, dan zegt men dat men gaat kijken of er iets aan gedaan kan worden. Helaas blijkt aan het einde van de dag dat alle vijf extra's niets aan gedaan is: niet de drie extra onderhoud die via de e-mail kwamen, niet de telefonische aanbieding, en ook niet mijn vraag aan de receptie over de autogordels van de achterbank

Service
jan ermes (berkel enchot)
08/06/2016
9

ben tevrede

Service
Cees Kuypers (Tilburg)
03/06/2016
10

dat je wensen snel en serieus behandeld worden, de kontakten altijd vriendelijk zijn. er geen onnodige zaken aan de auto gedaan worden, al met al ben ik zeer tevreden.

Service
Frank Brouwer (Oisterwijk )
02/06/2016
9

De ontvangst bij de receptie is correct en vriendelijk. Er wordt duidelijk uitgelegd wat de beurt inhoud en waarom sommige dingen noodzakelijk zijn. Op het overige personeel heb ik geen opmerkingen

Service
Jacqueline Vreugde (Vught)
01/06/2016
10

Zeer klantvriendelijk, perfecte service, hoge mate van vakbekwaamheid, kortom een dikke 10 !!

Service
Norma Arkesteijn (Oisterwijk)
26/05/2016
10

Omdat ik zeer tevreden ben, alles goed verzorgd en vriendelijk goed georganiseerd is
Ik maak best veel reclame voor de dealer.
Heb nog nooit zo'n fijne auto gehad en hij is al 14 jaar oud

Service
Rien Veeke (oisterwijk)
25/05/2016
8

klant vriendelijk en meedenkend.

Verkoop
Anoniem
18/05/2016
10

Prima service, komt afspraken na. Vriendelijk personeel.

Verkoop
Anoniem
13/05/2016
10

Ze hebben ons prima behandeld

Service
H van kasteren Eric van kasteren (Oisterwijk)
13/05/2016
9

Word altijd goed en netjes geholpen.We kennen elkaar,het vertrouwen is wederzijds.

Service
Anoniem
11/05/2016
10

goede service

Service
A.H.Goes (Eindhoven)
04/05/2016
8

Vriendelijk ,correct

Service
Anoniem
29/04/2016
10

de medewerkers zijn klantvriendelijk, denken mee en de monteurs zijn deskundig en betrouwbaar. In al die jaren heb ik nog nooit de indruk gehad dat er onnodige reparaties zijn verricht. Het is "what you see is what you get".

Service
Anoniem
20/04/2016
10

goede & correcte service

Service
Anoniem
20/04/2016
9

Een schone wachtruimte. Vriendelijk personeel. Bij de receptie kennen ze je bij naam. Duidelijke uitleg en antwoorden, als degene die uitleg geeft geen antwoord op je vraag heeft gaan ze in de werkplaats navraag doen. Ze denken met je mee zodat alle werkzaamheden in een keer afgehandeld worden.

Verkoop
Anoniem
14/04/2016
8

Prettige, persoonlijke benadering. Men neemt de tijd om duidelijke deskundige adviezen te geven.

Service
Jacob Mackenbach-Wever (Berghem)
08/04/2016
10

Altijd een goede service gehad, er is veel aandacht voor de klanten, er wordt serieus gekeken naar de problemen aan de auto en er worden oplossingen aangedragen en naar alle tevredenheid wordt er gewerkt aan de auto. Kortom, ik zal niet veranderen van dealer, daar dit onderlinge vertrouwen al ruim veertig jaar bestaat.

Service
Extra (Oisterwijk)
07/04/2016
10

Ben enorm tevreden over deze dealer

Service
Kees Konings (Oisterwijk)
06/04/2016
10

Nooit problemen
Komen afspraken altijd na
Ook buiten normale tijden behulpzaam
Denken mee met mijn agenda qua afspraken

Service
Menheer Koks (Oisterwijk)
31/03/2016
9

ze zijn altijd vriendelijk en spontaan

Service
H van Veen (Tilburg)
30/03/2016
10

Goede service en met een lach. Vanaf de eerste tot de laatste minuut word je correct behandeld en ben je geen nummer. Bij deze dealer zijn ze gemeent vriendelijk van de receptie tot de monteur toe. Je gaat hier weg zonder een bijsmaak. Maar zeg nou zelf door een Toyota te kopen hoef je nooit te lopen.

Service
Anoniem
29/03/2016
9

Allis is naar wens

Service
Anoniem
23/03/2016
9

Betrouwbaar , klantgericht en vriendelijk

Service
Ans van Boxtel - van Asten (Goirle)
18/03/2016
10

Men is er zeer klantvriendelijk.

Verkoop
Anoniem
09/03/2016
10

Betrouwbare dealer, prettig in contact.

Service
M. Leniger (Berkel Enschot)
09/03/2016
10

Service is altijd prima en er wordt echt meegedacht!

Verkoop
Anoniem
04/03/2016
9

Goede ervaringen gedurende veel jaren

Service
Martien Bergman (Oisterwijk)
17/02/2016
9

Eerlijkheid, deskundigheid, vertrouwe, klantvriendelijkheid.

Service
Paul van Berkel (Boxtel)
10/02/2016
9

Kom hier reeds 11 jaar,en altijd naar behoren behandeld, en op een zeer vriendelijke manier,

Service
Anoniem
03/02/2016
9

ons kent ons mentaliteit

Verkoop
Anoniem
03/02/2016
10

Degelijk en betrouwbare afhandeling tijdens de totale verkoop en afhandeling

Verkoop
Anoniem
25/01/2016
7

op zig goed maar de inruilprijs was niet transparant

Verkoop
M. Akkermans (Moergestel.)
25/01/2016
10

Zeer tevreden

Service
Anoniem
21/01/2016
10

Uitstekende service

Service
Anoniem
20/01/2016
8

We zijn netjes geholpen

Verkoop
Anoniem
18/01/2016
9

Alles van het begin tot het eind geeft een vertrouwd gevoel

Service
C.M.P. Schenkels (Oisterwijk)
08/01/2016
9

Door de klantvriendelijke en duidelijke uitleg aan de klant.

Service
Anoniem
06/01/2016
10

Goede service iedereen is even vriendelijk duidelijke prijsopgave en uitleg over vervanging of reparatie wij kunnen in de wachtruimte wachten met drinken en een koekje (voor ons fijn omdat wij niet uit Oisterwijk komen). In alle opzichten een fijne garage om de auto naartoe te brengen.

Service
Dhr. Horvers (Goirle)
30/12/2015
10

Ze stellen hier de klant nog centraal ga zo door.

Service
Harry van der Meer (Utrecht)
30/12/2015
9

Prettig contact, flexibiliteit bij het maken van een afspraak, reductie kosten bij combi; beurt en bandenwissel.

Service
Jan Kraneveld (Tilburg)
30/12/2015
7

warm en vriendelijk

Service
Anoniem
23/12/2015
8

Ik ben zeer tevreden over de behandeling, zowel voor, tijdens en na de beurt van de auto.

Service
Anoniem
23/12/2015
10

De service is fantastisch. De expertise uitstekend zoals het hoort en men is uiterst vriendelijk en beleefd. Je bent daar gelukkig als klant nog "koning".

Verkoop
Anoniem
23/12/2015
10

Alles is in de puntjes verzorgt en goed geregeld

Service
Bart Lemans (Udenhout )
23/12/2015
8

Gemaakte afspraken met de centrale receptie kwamen niet overeen met de uitgevoerde handelingen

Service
Mevr. van Remunt (Tilburg)
23/12/2015
10

Omdat ze klant vriendelijk zijn met je mee denken .
Dat ze de auto als er iets kapot is goed maken en dat de rekening duidelijk is wat ze gedaan hebben.
Als je moet wachten hebben ze een gezellige koffie hoek waar je een lekker drankje kan nemen.

Service
Anoniem
10/12/2015
10

Wij rijden al bijna 40 jaar toyota, met een keer een uitstap naar een andere dealer, gemiddeld elke 3 jaar auto inwisselen en worden hier altijd heel goed behandeld

Service
Jose van de
10/12/2015
9

Het is de eerste keer dat ik daar kom het was een eerste goede indruk. De auto heb ik gekocht bij een Toyota dealer in Tilburg.

Service
Edith van de Velde (Tilburg)
09/12/2015
10

Het personeel is altijd vriendelijk, behulpzaam. Ze kennen hun klanten en weten in welke auto je rijdt, zelfs als je, zoals wij, 2 auto's hebt. Er is altijd koffie, een appeltje, een koekje. En zit je te wachten en heb je nog geen koffie? Iedere medewerker die binnenkomt vraagt of je koffie wilt.

Service
Bert Freen (Berkel-Enschot)
30/11/2015
10

Omdat je bij dit bedrijf het gevoel hebt KLANT te zijn. Je wordt vriendelijk te woord gestaan en men is ter zake kundig! In de ruim 35 jaar dat ik klant ben bij dit bedrijf heeft zich nooit iets voorgedaan dat niet in redelijkheid kon worden opgelost.

Service
jo van den hurck (haaren)
30/11/2015
8

eigenlijk verdient deze dealer met zijn mensen een tien voor al de positiviteit die ze uitstralen , maar laat ze niet te verwaand worden.

Verkoop
Anoniem
26/11/2015
9

Zeer vriendelijk personeel!
Joost staat altijd voor je klaar en denkt in oplossingen voor de klant.

Service
Anoniem
25/11/2015
9

Geweldige service en zeer vriendelijk personeel. Duidelijke afspraken en goede uitleg over de nota

Service
J.Heerkens (Berkel-Enschot)
19/11/2015
9

Deskundig, vriendelijk, betrokken, gastvrij, gemotiveerd

Verkoop
Dhr. Peter Kuijpers (Sint-Oedenrode)
18/11/2015
10

Zeer tevreden en een jarenlange relatie.

Service
dhr. G. Mulders (Tilburg)
11/11/2015
9

Opnieuw op prima wijze conform afspraken beurt laten uitvoeren. Ben en blijf een zeer tevreden klant

Service
A.Hogers (Goirle)
05/11/2015
9

omdat de service goed is

Verkoop
Anoniem
05/11/2015
8

Het koopproces is mede tot stand gekomen door de verkoper waarbij centraal staan diens:
1. deskundigheid
2. de passende houding (formeel - informeel)
3. centraal zetten van de potentiële klant
4. het meedenken met klant (passende voorstellen / oplossingen)
5. de begeleiding gedurende de gehele experience (proces van idee naar koop naar uitlevering)

Service
W.J.H v/d Hout
28/10/2015
9

Zijn zeer attent voor het maken van afspraken. Er word gereageerd op vragen die ik stel op het gebied van onderdelen E.D.

Service
J Balzack (Goirle)
21/10/2015
10

Prima garage en medewerkers die hart voor de klanten hebben.

Service
Toos wolfs (moergestel)
14/10/2015
8

ze leveren goed werk .en zijn allemaal zeer vriendeljk

Service
Anoniem
07/10/2015
8

We komen al vele jaren bij deze dealer en zijn zeer tevreden over hun klantvriendelijkheid en het meedenken als ze niets hebben staan waar we naar op zoek zijn.
En er valt ook met ze te onderhandelen.

Service
Anoniem
07/10/2015
8

Uitstekend geholpen al 25 jaar

Service
Marianne van Leijsen (Dongen)
05/10/2015
10

daar je er goed en vriendelijk behandeld wordt

Service
Rob Ruggenberg (Best)
30/09/2015
7

Het maken van een afspraak voor groot onderhoud gebeurt kennelijk door iemand anders (NIET door mijn dealer). Ik sprak een grote beurt af, en plotseling kreeg ik te maken met vragen als: wilt u dat wij uw olieding schoonmaken, wilt u dat wij uw airco schoonmaken. Die vragen vind ik onprettig. Ofwel die werkzaamheden zijn nodig, en dan horen ze in de beurt te zitten, ofwel de werkzaamheden zijn onnodig, en dan heb ik het gevoel dat mij iets wordt aangesmeerd. Verder vind ik het gedoe rond het updaten van de navigatie niet fijn. Toyota heeft dat niet goed geregeld. Als ik had gedaan wat mijn navigatie mij wil laten doen was ik al drie keer dood geweest. Uw update-beleid is onprofessioneel, klantonvriendelijk en onveilig. Waarschijnlijk trekt u zich niets van deze mening aan - maar het zou voor mij reden kunnen zijn om de volgende keer voor een ander merk te kiezen.

Service
Ans van Aarle (Boxtel)
23/09/2015
10

Omdat ze zeer klantvriendelijk zijn

Service
Jaap Germans (Oisterwijk)
23/09/2015
9

Zeer betrouwbaar en concrete snelle afspraken

Service
Anoniem
21/09/2015
10

meer kan niet!!!

Service
Verheijen, E.J.M.
11/09/2015
10

Ik heb onlangs deze enquete al ingevuld !

Service
Anoniem
27/08/2015
9

kom al tot volle tevredenheid meer dan 25 jaar bij deze dealer

Service
m.f.h. Höngens (tilburg)
19/08/2015
8

Omdat alles gewoon goed is.

Service
Kees Boon (Moergestel)
17/08/2015
10

Goede, persoonlijke service en betrouwbaar!

Service
Nettie Moonen-Maas
13/08/2015
9

altijd vriendelijk

Service
Anoniem
05/08/2015
9

Prettige benadering van alle medewerkers. No nonsence benadering. Er wordt naar mij als klant geluisterd. Prijsopgave klopt precies

Service
Anoniem
29/07/2015
8

Jarenlang goede ervaring. Degelijk werk. Prettig contact. Afspraken nakomen.

Service
am v d velden (helvoirt)
22/07/2015
9

ik ben zeer tevreden en netjes behandeld. ik kan geen betere dealer bedenken

Service
Anoniem
15/07/2015
9

Prima service, vakbekwaamheid en klantvriendelijk.

Service
R. Sloven (Rosmalen)
15/07/2015
10

eerlijk correct goed bedrijf

Service
Ricardo Heijmerink (Dongen)
15/07/2015
10

Klant vriendelijk en klant gericht werken.
Tevens een goede uitleg en kosten ervan.

Service
A. Lavrijsen. (Oisterwijk)
08/07/2015
10

Altijd vriendelijke ontvangst. 100% tevreden over de sevice.

Service
Hanno Lievens (Oirschot)
08/07/2015
10

Alles is correct en volgens afspraak geregeld en uitgevoerd.

Service
M.A. van Leeuwen (Boxtel)
08/07/2015
10

Beste mensen alweer hartelijk bedankt voor de goede service, zoals altijd ben ik weer dik tevreden.

Service
Franc Das (Haaren)
24/06/2015
10

Correcte en klantvriendelijke behandeling. Duidelijkheid vooraf en geen verrassingen achteraf. Medewerkers denken met de klant mee.

Service
Franklin van Vugt (Tilburg)
24/06/2015
10

Ik kom al jaren bij deze Toyota dealer en heb er goede ervaring mee. Vriendelijk,behulpzaam. En netjes

Verkoop
Leny de Laat (Tilburg)
24/06/2015
10

Ik heb met de Firma meer dan dertig jaar ervaring. Gedurende deze periode ben ik door de medewerkers altijd uiterst correct, deskundig en vriendelijk geholpen

Service
Mevr. van Beers (Berkel-Enschot)
24/06/2015
9

We zijn al jaren klant en hebben altijd een fijn contact voor zowel het onderhoud als de aanschaf van een andere auto. Bij deze garage hebben we in al die jaren een goed en betrouwbaar contact opgebouwd. Binnen het concern toch een echte dorpsgarage gebleven waar we geen onbekende zijn.

Service
Dhr. Geert Koelink sr. (Boxtel)
18/06/2015
9

Zeer klant vriendelijk en prima service en vakbekwaam

Service
Anthea Vlottes (Berkel-Enschot)
17/06/2015
10

Ik ben zeer tevreden over deze dealer, netjes, vakkundig en alles klopt gewoon ;-)

Verkoop
Hans van Boxtel J.G.M (Haaren)
17/06/2015
8

het is de eerste keer dat we daar een auto kopen

Service
mhm veeke (oisterwijk)
17/06/2015
10

Toyota wolfs & verkerk is voor mij al heel wat jaren een vertrouwd adres.

Service
Anoniem
28/05/2015
8

Ik ben zeer goed geholpen

Service
E. van Putten (Boxtel)
28/05/2015
9

Snelle en correcte afhandeling van de service

Service
Anoniem
27/05/2015
9

Persoonlijk, vriendelijk en ter zake doend

Service
Anoniem
27/05/2015
9

Klantgericht met belang van de klant voorop. Uitzonderingen worden vooraf besproken met evt kosten. Duidelijk advies wordt gegeven en niet opgedrongen.

Service
Anoniem
27/05/2015
9

niets op aan te merken

Service
Lisette Beekmans (Oisterwijk)
27/05/2015
10

altijd zeer correct, bereidwillig om dingen te regelen of op te lossen. blijven vriendelijk en zeer naar de klant gericht.

Service
C . J. van Loon (Rotterdam)
20/05/2015
9

Ik heb al gezegd de mensen welke ik ken om dat ik er al jaren komt, zijn heel vriendelijk, doen wat ik vraag.

Service
M. van de Pol (Goirle)
20/05/2015
9

We komen al jaren bij deze dealer voor onderhoud aan onze auto's en zijn zeer tevreden over zowel personeel van de werkplaats en de receptie. Voor afgesproken kosten kloppen altijd en bij meerkosten/ reparatie worden we altijd gebeld voor overleg.

Service
Marian van de Ven (Oirschot)
20/05/2015
9

Zeer klantvriendelijk bedrijf, vakbekwaam personeel, goed onderhoud, acceptabele kosten.
Dit is een aanrader

Verkoop
Anoniem
18/05/2015
9

kennis van zaken, hulpvaardig, prettige bejegening, tijdens alle servicemomenten ook servicegericht.

Service
Anoniem
18/05/2015
9

Goede service.Door receptioniste gebeld dat ze een klein foutje had gemaakt in de berekening.Dit werd direct opgelost.Bedankt

Service
Dhr. J.F Sibum (Tilburg)
18/05/2015
10

klantvriendelijk, aardige en behulpzame mensen, prettige sfeer. kom hier graag omdat het een kleiner bedrijf is, maakt het persoonlijker. Slechte ervaring in Tilburg, dat bv een batterijtje van sleutel leeg was en helaas op zaterdag dat dit een groot probleem was moest ik maandag maar voor terugkomen, dan was het onderdelen magazijn open, volgens verkoper. Ben die zaterdag uiteindelijk maar naar Oisterwijk gereden waar ze me direct konden helpen, en zo hoort het. Heb de auto daar gekocht in Oisterwijk en laat hem daar ook onderhouden. Ondanks dat in Tilburg Noord woon nog geen 1km van de garage.

Service
Dhr JHA van Iersel (Tilburg)
13/05/2015
10

ik ben een tevreden klant

Service
Henrard (Goirle)
13/05/2015
9

De communicatie is uitstekend als mede de verzorging van het onderhoud en reparaties.

Service
Jan Kraneveld (Tilburg)
13/05/2015
8

vriendelijk vlotte afwerking goede service

Verkoop
Jos Wouters (Tilburg)
13/05/2015
7

Door mij is de dealer in zijn algemeenheid niet beoordeelt. Ben wel in het bezit gesteld van een verouderde en summier samengestelde handleiding aangaande bediening van 'n vernieuwd audiosysteem c.q. touchscreen navigatiesysteem. Wil gaarne beschikken over een
schriftelijke actuele versie!!

Service
Noud en Joke van Balkom (Udenhout)
13/05/2015
9

Goede ontfangst

Service
Dhr JHA van Iersel (Tilburg)
06/05/2015
10

ik ben een tevreden klant

Service
Jan Kraneveld (Tilburg)
06/05/2015
8

vriendelijk vlotte afwerking goede service

Service
Noud en Joke van Balkom (Udenhout)
06/05/2015
9

Goede ontfangst

Service
Anoniem
29/04/2015
10

omdat ik altijd heel tevreden ben. Als ik 'n vraag heb wordt die correct beantwoord. behulpzame mensen.

Service
Karin van der Meer (Oisterwijk)
29/04/2015
10

Ik kom hier al jaren en Joost staat altijd voor je klaar en denkt mee. Hier krijg je net dat beetje extra wat je het gevoel geeft dat je geen nummer bent.

Service
mpj van haren (udenhout)
29/04/2015
9

vlotte service en klant vriendelijk

Service
van de loo (best)
29/04/2015
10

worden elke keer netjes behandeld en afspraken worden nagekomen. voor een kleine wijziging op de dag zelf of iets extra's zijn ze altijd bereid en doen niet moeilijk.

Service
Anoniem
08/04/2015
8

Goede service, vriendelijke mensen, echter onnauwkeurig in prijsopgave.

Service
mevr. Verhoeven (Tilburg)
08/04/2015
9

Goede service

Service
Dhr. Doomen (Tilburg)
01/04/2015
10

Eerlijk en oprecht

Service
F.Horvers (Goirle)
01/04/2015
9

Omdat ze vriendelijk zijn en hun afspraken na komen zo ook de prijs opgaven van het onderhoud.

Service
Geert Mulders (Tilburg)
01/04/2015
9

Behulpzame, meedenkende mensen die gemaakte afspraken keurig zijn nagekomen

Service
MCC Camara (Oisterwijk)
01/04/2015
10

goede service, er wordt geluisterd, men neemt de tijd voor je, goede prijsopgave-vermelding, er wordt duidelijk uitgelegd wat men gaat doen en wat men gedaan heeft

Service
JM Balzack (Goirle)
24/03/2015
9

Prettige mensen in de omgang. Doen wat ze moeten doen. Kwalitatief wordt er goed werk geleverd. Ik heb toe nu toe, geen negatieve ervaringen over de garage te melden. Ze weten nog wat een klant betekend.

Service
Josee Hora (Oisterwijk)
18/03/2015
10

Prima garage, vriendelijk personeel en je bent er geen nummer zoals bij andere.

Service
Jos Zegers (Haaren)
11/03/2015
10

prima garage

Service
Ben Maas (TilBurg)
10/03/2015
7

zeer goed

Service
Anoniem
04/03/2015
10

Dealer is kleinschalig het contact is met zowel receptie als werkplaats uitstekend

Service
Anoniem
04/03/2015
10

Super garage, geweldige service, bijzonder vriendelijke medewerkers, tenminste degenen met wie ik te maken had!.

Service
Jhj van den boogaard (Boxtel)
04/03/2015
10

Zijn zeer behulpaam en soepel en dat waardeer ik

Service
P. Domen (Tilburg)
04/03/2015
9

Vriendelijke en flexibele service. Ik heb alle vertrouwen in het goede onderhoud van mijn auto.

Service
Wil Huijbregts (Oisterwijk)
25/02/2015
8

We zijn tevreden met de service die verleend is maar is naar onze mening niet beter of slechter dan andere dealers

Service
Anoniem
23/02/2015
10

altijd goede service en je word meteen serieus genomen als je mankementen denkt te ervaren.

Service
William Aarts (Den Bosch)
12/02/2015
9

Zeer klantvriendelijk. Transparant en servicegericht.

Verkoop
Anoniem
11/02/2015
8

Goede dealer, vriendelijk en service is prima.

Service
Anoniem
04/02/2015
10

Alles was gewoon goed, ook halen en brengen van mij naar mijn werk vond ik top.

Verkoop
Edith van de Velde (Tilburg)
02/02/2015
10

Altijd een persoonlijke benadering, zowel verkoop als werkplaats. Ze kennen hun klanten en hun auto's. Altijd erg vriendelijk en goede koffie.

Service
Rick Keuninkx (Oisterwijk.)
02/02/2015
9

Er word meegedacht in samen werking met de klant omsamen tot een oplossing te komen van een reparatie.

Service
Jan Gommers (Moergestel)
28/01/2015
8

Klachtgericht, goede afspraken die correct zijn nagekomen.

Verkoop
Noud en Joke van Balkom (Udenhout)
28/01/2015
10

zeer goed ontvangen en verder goed geholpen

Service
R. Ruggenberg (Best)
28/01/2015
7

goede dealer, niet bovenmatig goed

Service
Anoniem
27/01/2015
8

Ben tevreden.

Verkoop
Anoniem
26/01/2015
9

altijd klaar staan als er vragen of problemen zijn

Service
Anoniem
21/01/2015
8

Vriendelijke bediening. Komen na wat ze beloven.

Service
Dhr. Martien Bergman (Oisterwijk)
21/01/2015
10

Je kunt er altijd terecht met problemen, wat echter zelden voorkomt, het is tenslotte een Toyota. Het personeel is behulpzaam en vriendelijk. Je wordt er altijd met een kopje koffie of thee ontvangen. Heerlijk ontspannen sfeer.

Service
G. Verheijen (Buchten)
21/01/2015
9

Wolfs & Verkerk voert reparaties vakkundig uit, is flexibel in het maken van afspraken (dag en uur), biedt een aangenaam verblijf tijdens het (korte) wachten en heeft prettige, vriendelijke en behulpzame medewerkers in dienst.

Verkoop
Anoniem
05/01/2015
10

1- Ontvangst was zeer persoonlijk. Ik ben altijd naar een kleinere garage in Oisterwijk gegaan. Eerst de Fiat, later de Peugeot en nu de Toyota. Ik kende zodoende binnen de kortste keren alle medewerkers, ook de monteurs. Dit persoonlijke kontakt stel ik erg op prijs. Ik vond het zeer te betreuren dat de Peugeot in Oisterwijk sloot.
2- De prijs van de nieuwe auto en de inruil van de oude waren zeer aantrekkelijk.

Service
A. Lavrijsen (Oisterwijk)
29/12/2014
10

Zeer vriendelijke ontvangst en uitleg aan de balie. Werkzaamheden worden correct en indien nodig na overleg uitgevoerd. 100% tevreden !

Service
Anoniem
29/12/2014
8

Goede service, vriendelijkheid, klein schaligheid

Service
Dhr. R. van Zeeland (Oisterwijk)
24/12/2014
9

Deskundige en klantvriendelijke Toyota dealer.

Service
Johan Cranen (Tilburg)
24/12/2014
9

Erg tevreden over de wijze waarop ik geholpen word, klantgerichte dealer.

Service
lieke van der hamsvoord (berkel enschot)
24/12/2014
9

geen klachten en goed geholpen

Service
Dhr Sibum (Tilburg)
23/12/2014
10

Heb goede ervaring, met deze garage omdat ze klantvriendelijk zijn en je altijd helpen. Dit komt omdat het een kleine garage is. Ervaring bij van Dorst in Tilburg viel een beetje tegen, sleutel batterij hield plotseling ermee op een zaterdag, het magazijn was dicht komt u maandag maar terug. Ben naar wolfs & verkerk in Oisterwijk gereden, mijn vaste adres voor onderhoud, die konden mij direct helpen. Dat noem ik zeer goede service.

Service
J. Wirken (Gilze)
10/12/2014
8

Totale uitstraling, behandeling, klantvriendelijkheid, tijd die er voor je wordt genomen, veraangenaming wachttijd door drankje en krantje. Prima. En zeker zo belangrijk, kwaliteit werkzaamheden is prima.

Service
Anoniem
02/12/2014
8

Omdat ik tevreden ben over de geleverde service en ik ben correct te woord gestaan. Heb de juiste informatie gekregen

Service
Hanno Lievens (Oirschot)
02/12/2014
10

Professioneel, klantvriendelijk en men houdt zich aan de gemaakte afspreken.

Service
Mevr Naber (Tilburg)
01/12/2014
9

Tevreden

Verkoop
Anoniem
12/11/2014
8

is reeds gedaan het is een fijn bedrijf

Verkoop
Dhr. L.D. de Graaf (Berkel-Enschot)
27/10/2014
9

Klantvriendelijk, duidelijk, snelle antwoorden op vragen

Verkoop
Anoniem
21/10/2014
10

De prettige wijze waarop men de klanten ontvangt en te woord staat, sprak mij bijzonder aan. Ook de aflevering van de auto was uitstekend men had alle tijd om vragen ter beantwoorden.
Speciale wensen deed men veel moeite om dit te realiseren.

Service
Co van den Akker (Boxtel)
21/10/2014
9

Fijne directe contact met receptie en chef werkplaats.

Service
J.D. van Os (Moergestel)
16/10/2014
9

Zijn vriendelijk en prettig in de omgang, staan direct klaar. En reageren snel op e-mails.

Service
F.F.C.M. Bekkers (Oisterwijk)
14/10/2014
9

De mensen zijn vriendelijk en je wordt waar kan meteen geholpen. Ik vind het een prettige sfeer. Ik ben dus een tevreden klant.

Service
kosters (udenhout)
14/10/2014
8

Gewoon tevreden

Service
Anoniem
13/10/2014
8

zeer klantvriendelijk en persoonlijke benadering.
Het werk wat wordt verricht is van goede kwaliteit.

Service
Anoniem
08/10/2014
8

Vriendelijk personeel. Afspraken worden nagekomen. Alleen zou ik de auto reinigen en een wasbeurt geven

Service
Anoniem
08/10/2014
8

klantvriendelijk en deskundig

Service
Karin (Oisterwijk)
07/10/2014
10

Het zijn fijne mensen, altijd even behulpzaam. Ze komen hun afspraken altijd na.

Service
Anoniem
01/10/2014
10

Goed persoonlijk contant met de chef garage. Vriendelijke en correcte receptie. Comfortabele wachtruimte. Indien nodig haal/brengservice. Werkzaamheden worden doorgesproken en tot volle tevredenheid uitgevoerd. Transparantie m.b.t. kosten. Vriendelijke atmosfeer. Kortom: een 10.

Service
Josee Hora (Oisterwijk)
30/09/2014
9

Vriendelijk en goed personeel, hier ben je geen nummer zoals in vele garages.

Service
Anoniem
29/09/2014
9

Dealer is vakkundig, betrouwbaar en heeft vriendelijke medewerkers

Service
Anoniem
25/09/2014
8

Door goede en nette service.
Tarieven zijn redelijk, maar altijd conform opgave.
Wachtruimte zou prettiger kunnen.

Service
Leon, Dhr.LP Brands (Udenhout)
24/09/2014
9

gewoon, dik tevreden over alles. De klant is daar nog steeds Koning!!

Service
Anoniem
23/09/2014
9

Altijd vriendelijk staan altijd klaar

Service
MCC Camara (Oisterwijk)
23/09/2014
9

je wordt fantastisch geholpen, komen afspraken na, geven een zeer goede service en dan nog net iets extra meer, niet te duur

Verkoop
R PARMAR (TILBURG)
23/09/2014
10

VOOR ONS VERTROUWE HEEL BELANGRIJK

Service
Anoniem
19/09/2014
8

goede service en vriendelijk personeel

Service
Anoniem
19/09/2014
9

Goede snelle service. Facturen komen overeen met prijsopgave vooraf tenzij in overleg extra werkzaamheden noodzakelijk zijn. Goede priojs/kwaliteit verhouding, vriendelijke receptie en voldoende informatie-overdracht, overleg.

Service
Anoniem
19/09/2014
9

Betrouwbaar. Kom hier al jaren voor onderhoud en aanschaf van een auto. Klantgericht, en denken mee in oplossingen

Verkoop
Mevr.Massuger. (Oisterwijk)
19/09/2014
8

Je word er heel vriendelijk geholpen.

Service
Anoniem
11/09/2014
7

Goede dienstverlening, betrouwbaar. Graag meer informatie vooraf over prijsopgave en bericht geven i.g.v. van periodiek onderhoud.

Service
Sjef van Iersel (Tilburg)
10/09/2014
10

100% tevreden

Service
Anoniem
09/09/2014
10

Klantvriendelijk. Uitstekende service.

Service
Anoniem
08/09/2014
8

goede service en klantvriendelijkheid

Service
john fidom (oisterwijk)
08/09/2014
8

goede behandeling

Service
Anoniem
04/09/2014
8

Vriendelijke mensen.

Service
Dhr Kraneveld (Tilburg)
04/09/2014
8

Na een aanrijding door derde heeft de dealer mij alle steun gegeven die ik nodig had en ook zeer goed kon gebruiken ik ben namelijk mindervalide en slecht horend.

Service
Anoniem
03/09/2014
8

Vriendelijk en behulpzaam personeel.

Service
Anoniem
03/09/2014
9

Altijd volle aandacht voor de auto
Een persoonlijke ,vriendelijke behandeling

Verkoop
Anoniem
03/09/2014
9

We komen er al 20 jaar en de service en klantvriendelijkheid is optimaal.

Service
Anoniem
03/09/2014
9

Betrouwbaar , benaderbaar en flexibel

Service
Dhr. A.J.M. Paar (Tilburg)
03/09/2014
10

Vriendelijke mensen, je wordt als klant serieus genomen en men doet er alles aan om eventuele gemelde problemen op te lossen. Ook wordt er tijd genomen om te luisteren naar de klant.

Service
Anoniem
02/09/2014
10

Goede service

Verkoop
Anoniem
02/09/2014
9

zeer klantvriendelijk en altijd geode service

Service
Anoniem
27/08/2014
9

Omdat ik zeer tevreden ben!

Service
Evers Th.J.M.M. (tilburg)
27/08/2014
10

Dat ik al vele jaren klant ben.

Service
mevr.marcelissen (oisterwijk)
27/08/2014
10

zeer tevreden je word hier als mens behandeld

Verkoop
m.f.h. Höngens (tilburg)
27/08/2014
8

Altijd correct en beleeft.
stellen je op je gemak,legt alles goed uit.

Service
Mevr. J.Boerhof (Den Haag)
20/08/2014
8

Mij werd door de receptioniste verteld dat de auto een grote beurt nodig had omdat deze vorig jaar bij de APK keuring een kleine beurt had gehad. Ik begreep later dat dat meestal bepaald wordt door de hoeveelheid gereden kilometers per jaar. Ik had daar dus wat moeite mee omdat ik niet zoveel kilometers maak.

Service
Anoniem
19/08/2014
10

Ik ken deze dealer al jaren en ze zijn nog steeds betrouwbaar en vakkundig

Service
Jack verhoeven (Rosmalen)
19/08/2014
10

Het bedrijf ziet er altijd keurig uit en er werken normale mensen met liefde voor hun vak en merk

Service
Anoniem
18/08/2014
8

vriendelijk en goed personeel

Verkoop
Anoniem
14/08/2014
7

Communicatie kan veel beter.

Service
Anoniem
13/08/2014
9

Service en expertise

Service
Anoniem
12/08/2014
8

prima

Service
Anoniem
12/08/2014
10

Al meer dan 30 jaar uitstekende serviceverlening!

Service
Popko oortwijn (Oisterwijk, inmiddels verhuisd naar Hengelo )
12/08/2014
10

Vanwege de vakkundigheid, klantvriendelijkheid enz. Het totaalplaatje van alle aspecten van dienstverlening.

Service
Anoniem
06/08/2014
9

goede eerlijke service

Service
Anoniem
04/08/2014
8

auto zou om half twee worden opgehaald. Dit gebeurde pas nadat we zelf gebeld hadden. Vond ik een minpuntje.

Service
Anoniem
30/07/2014
4

Auto is niet netjes opgeleverd ook al is hij 2de hands. Reparatie's of vervanging van onderdelen heeft onnodig lang geduurt

Service
Anoniem
30/07/2014
9

Ben 2x geweest en 2x erg gematst met prijzen. Andere dealers lieten mij voor ieder wis wasje betalen. Hun zijn bereid om dingen zelfs gratis weg te geven. Terwijl het eigelijk slijtage van de auto was.

Service
Anoniem
29/07/2014
8

gewoon tevreden

Service
cornelis.Rosinga (hilvarenbeek 5081pb hs nr52)
24/07/2014
10

door de prettige samenwerking klant -personeel en leidinggevende.

Service
am van der velden (HELVOIRT)
23/07/2014
9

fijn geholpen en netjes ontvangen vind het erg dat bomba weg gaat

Service
Anoniem
23/07/2014
9

We komen al jaren bij wolfs en verkerk en zijn zeer tevreden. Je wordt altijd vriendelijk te woord gestaan en geholpen.

Verkoop
caroline boersma (oisterwijk)
22/07/2014
9

geen verkooppraatjes maar duidelijkheid.

Service
Anoniem
21/07/2014
10

Deze dealer is al sinds vele jaren mijn dealer, ik ben super tevreden, kan niet anders zeggen! Dit geldt voor het hele team van Wolfs en Verkerk, en dan mn het oude team.

Service
ad graafmans (oisterwijk)
17/07/2014
9

betrouwbaar en vriendelijk

Service
Anoniem
17/07/2014
8

Service en klantvriendelijkheid

Service
Anoniem
17/07/2014
10

Deskudige, betrouwbare en klantvriendelijke dealer.

Service
Anoniem
17/07/2014
8

Deskundig en vriendelijk personeel. Prijs kwaliteit is goed. Afspraak is afspraak

Service
Anoniem
17/07/2014
8

het is een kleinschalig bedrijf, je kent er de mensen en er is persoonlijke aandacht

Service
R. Sloven (Rosmalen)
17/07/2014
9

Fijn om er te komen en zaken mee te doen. gelukkig al ongeveer 25 jaar over tevreden. vooral zo doorgaan.

Service
Giel van Leeuwen (Boxtel)
09/07/2014
10

Ik kom al sinds 1992 bij deze dealer en heb nog nooit een klacht hoeven te plaatsen

Service
J. van den Dries (Oisterwijk)
09/07/2014
9

Prima service, komen gemaakte afspraken na. Reparaties worden prima uitgevoerd.

Service
Leo van Stigt (Berkel-Enschot)
09/07/2014
9

Ben erg tevreden over de verrichtte werkzaamheden en de ontvangst in het verblijf in de wachtruimte. Personeel vriendelijk en correct. Ik kom er graag met mijn auto, want die is daar in goede handen.

Service
Anoniem
08/07/2014
9

Klantvriendelijk en meedenkend.

Service
Mw. V Louer (Tilburg)
27/06/2014
8

vriendelijkheid en correctheid/vertrouwen

Service
Ben Janssen (Oisterwijk)
26/06/2014
8

hoog serviceniveau, klantvriendelijkheid, deskundigheid; alle tegen een concurrerende prijs

Service
Dhr. van Rijsewijk (Heukelom)
26/06/2014
10

Goede service en vriendelijk en behulpzaam

Service
e mutsaers (tilburg)
26/06/2014
10

uitstekende service, zeer klantvriendelijk en ze houden de prijzen betaalbaar.

Service
F. Horvers (Goirle)
26/06/2014
9

Ze luisteren goed naar mijn wensen, denken mee en zorgen dat alles binnen een zo kort mogelijke tijd is gerealiseerd.

Service
Peter Witlox (Haaren)
26/06/2014
8

goede service en kwaliteit van de dienstverlening

Service
Anoniem
12/06/2014
8

goede en snelle dienstverlening

Service
JM Lenting (Goirle)
12/06/2014
9

vriendelijk denkt met klant mee. kleinschalig. kent zijn klanten en weet wat men wil.

Service
Renata & Jorg (Haaren)
12/06/2014
9

Vriendelijke service en goede monteurs!

Service
mts. oomen (oirschot)
10/06/2014
7

ken het bedrijf nog maar kort

Service
Anoniem
04/06/2014
9

open, eerlijk, betrouwbaar, meedenken

Toyota Cookiebeleid

Onze website maakt gebruik van cookies om u een optimale gebruikservaring te bieden. Als u hiermee akkoord gaat kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.