Beoordelingen 

Onze dealerbeoordeling is gebaseerd op de tevredenheidwaarderingen van onze klanten. Deze informatie wordt door TNS NIPO verzameld in opdracht van Toyota Nederland. 
De waardering en de commentaren die u hieronder kunt lezen zijn niet door ons aangepast.

Service
9,1
451 commentaren van in totaal 451 beoordelingen
JHA van Iersel (Tilburg)
09/11/2018
10

Ik ben zeer tevreden.

Albert Lavrijsen (Oisterwijk)
29/10/2018
10

Zeer goede service met viendelijke mensen die altijd voor je klaar staan.

Frank Brouwer (Oisterwijk )
29/10/2018
9

Ben tevreden over het merk het model en het bedrijf omdat het betrouwbaarheid uitstraalt.

Penny leeuwenburgh (Boxtel )
29/10/2018
9

Zeer vriendelijk en behulpzaam.

Peter Eikmans (Oisterwijk)
29/10/2018
9

Betrouwbaar bedrijf met betrouwbare mensen.Medewerkers zijn aardig en hulpvaardig.

H. van Orsouw (Berkel-Enschot)
19/10/2018
9

Goede service, goed contact met monteur en werkplaatschef. Deskundigheid, doen moeite om de klant te helpen.

Dhr F.Rosinga (Oisterwijk)
05/10/2018
8

Als er iets niet naar tevreden is gedaan ligt dat niet aan deze garage maar aan de hoofdvestiging . Ik heb bij het opening van de A4 een update laten uitvoeren van mijn navigatie maar ik rij nu al 3 jaar in weilanden zonder wegen en dat is nooit opgelost maar koste wel €170 .

Harrie langenhuizen (St.michielsgestel)
26/09/2018
10

Iedereen is altijd behulpzaam. Vragen worden beantwoord naar tevredenheid, problemen worden opgelost.

D. Van
13/09/2018
9

Klantvriendelijke benadering. Geen nummer. Geen aparte verkoopafdeling, geen aparte aftersales afdeling, geen aparte onderhoudsafdeling. Gewoon 1 balie.

H.Bakker (Haaren)
13/09/2018
8

Te vreden

J. van Os (Moergestel)
05/09/2018
9

Altijd tevreden geweest over wijze van behandeld worden

Nieuwburg w (Haaren)
31/08/2018
8

ik ben tevreden

Dhr M. van den Elzen (Oisterwijk)
29/08/2018
8

tevreden

Frans Jonkers (Berkel Enschot)
29/08/2018
9

Ben tevreden met de afhandelen van alles.

Frans de Potter (Vught)
27/08/2018
10

Overal wordt wel eens tekortgeschoten. Als men daar dan zijn ontevredenheid over kenbaar maakt wordt er door het management erg doeltreffend opgetreden en is de klant weer opnieuw zeer tevreden. Een toelichting bij het gebeurde werkt dan ook verhelderend.

Frans Das (Moergestel)
15/08/2018
8

Omdat het gewoon een goede garage is

Ton Boogers (Udenhout)
15/08/2018
9

Altijd wordt je zeer goed geinformeerd. De gemaakte afspraken worden nagekomen en e.v.t.extra reparatie's worden besproken.

Cees van Eijndhoven (Liempde)
08/08/2018
8

8 is voor mij perfecte waardering10 is alleen mogelijk voor robots

W Steenbakkers
08/08/2018
10

Zeer klantvriendelijk, eerlijk en behulpzaam

Gerard Kreijveld (Moergestel)
26/07/2018
8

Personeel doet erg hun best, om het de klant naar de zin te maken.

peter van roy (udenhout)
24/07/2018
8

vriendelijke mensen en een flexibel bedrijf

Bert Freen (Berkel-Enschot.)
18/07/2018
10

Prima service zo lang ik (vanaf 1979) bij het bedrijf kom als klant!

E.D.van Sprang (Berkel-Enschot)
18/07/2018
9

Al 41 jaar klant en alleen maar positieve dingen meegemaakt.

J. van Rijsewijk
18/07/2018
10

Altijd netjes, goed advies en de afspraken altijd goed nakomen.

Paul van Berkel (Boxtel)
18/07/2018
9

Kom al jaren bij deze garage en ben daar altijd naar tevredenheid behandeld

am V DER velden de heer adri
12/07/2018
9

zeer tevreden

Dhr.E.A.Groot Bluemink (Oisterwijk)
12/07/2018
10

behulpzaam en vriendelijk

Ad van Woudenberg (Udenhout)
11/07/2018
8

Ik miste de persoonlijke inbreng van het garagebedrijf .

Janus en Corrie van de Wouw (Moergestel)
02/07/2018
10

Omdat ze geweldig zijn.Top altijd ze voor honderd procent klaar staan.

H. Mayen (Tilburg)
28/06/2018
8

Het team van Wolfs en Verkerk B.V. ontvangt u hartelijk en communiceert helder over de te verrichten werkzaamheden. Ook wordt een duidelijke prijsopgave gegeven. Men is graag bereid om met de klant mee te denken. Ook als deze al een wat oudere auto heeft. De prijs/kwaliteitverhouding is oké. En ja je weet dat dealeronderhoud nu éénmaal wat duurder is. Daar staat wel tegenover dat de kwaliteit van de onderdelen en de uitvoering van de werkzaamheden top is. Kortom ik ben zelf al jarenlang klant en heb geen enkele reden om daar nu mee op te houden. Vooral doorgaan!

Jozef Weber (Tilburg)
28/06/2018
9

Kom er al vanaf het begin dat hun met Toyota werkte. Ben daar geen nummer, en wordt betrokken bij alles wat van belang is. Deze gemoedelijkheid kom je nog maar sporadisch tegen,

Mutsaers
28/06/2018
8

In het verleden waren ze meer klantvriendelijk. Toen was ik zeer tevreden. Het is meer zakelijk geworden

Henk Vermeer (Biezenmortel)
27/06/2018
8

Zeer tevreden over kwaliteit van de reparaties en de klant vriendelijkheid.

Jan Berkepeis (Berkel Enschot. )
27/06/2018
10

Prima service. Alleen jammer dat ik dit keer, per ongeluk, een factuur kreeg met daarop twee nieuwe banden stonden vermeld die niet gemonteerd waren. Het is later snel rechtgezet en is de €240 op mijn rekening gestort. Gratis APK bij de kleine beurt

A Smits ( TILBURG )
20/06/2018
10

Ben zeer tevreden

Cees van de Pas (Tilburg)
20/06/2018
10

Professioneel maar ook vriendelijk personeel.

Dhr. W van Meurs
13/06/2018
8

Betrouwbaar vakmanschap en vriendelijk

Astrid Vlottes (Berkel-Enschot)
06/06/2018
10

Keurig net, vlotte service, zeer betrouwbaar

De heer G. Verdonk (Oisterwijk)
06/06/2018
9

Wolfs en Verkerk is een bedrijf waar een goede service en klantvriendelijkheid centraal staan

Will van Tienen (Oisterwijk)
01/06/2018
10

Vakkundig werk, betrouwbaar, vriendelijk & eerlijk.

Ans Sleegers (Tilburg)
24/05/2018
8

nette garage met vriendelijke mensen

E.J.M. Verheijen (Buchten)
24/05/2018
9

Toyota-dealer VD Wolfs en Verkerk B.V. is al jarenlang een betrouwbaar adres voor de aanschaf van nieuwe auto's en een onberispelijk en voortreffelijk onderhoud.

H van kasteren Eric van kasteren (Oisterwijk)
24/05/2018
9

Al jaren een betrouwbaar adres,vakkundig vriendelijk personeel,men wordt goed geholpen.

Lemmens Makelaardij (Tilburg)
24/05/2018
10

uitstekend service, klantvriendelijke benadering

Dhr J. Germans (oisterwijk)
16/05/2018
9

Zeer betrouwbaar en klantgericht. Zal ik zeker aan vrienden doorgeven.

Mw. Boers
14/05/2018
9

Deskundig personeel, goede informatie vooraf , vriendelijk personeel, uitstraling receptie en wachtruimte is prettig.

J.H. van Binsbergen (Oisterwijk)
04/05/2018
8

Wat een herhaald gezeur. Maak er iets beters van.

Mw Hamers (Oisterwijk )
04/05/2018
10

Vriendelijk en altijd behulpzaam maakt niet uit op welk tijdstip ik kom

R vd Heuvel Grondhuis (Vught)
04/05/2018
10

goedebenadering door personeel + contact over de behandeling van de auto!

Dhr P Hijman (Tilburg)
02/05/2018
9

Goede service. Klantvriendelijkheid deskundigheid en gastvrijheid

Jan van den Hoven (Berkel-Enschot)
02/05/2018
10

Het is mijn ogen een prima dealer. Problemen worden als het kan meteen opgelost en lukt dat niet wordt er in goed overleg een oplossing gezocht.

Kees Brekelmans (Tilburg )
02/05/2018
8

Vriendelijke mensen, goede uitleg.

Mevr.v.Rijswijk (Haaren )
02/05/2018
8

Afspraak is altijd goed.

Noud en Wil Klerkx (udenhout)
02/05/2018
10

Een fijne garage altijd vriendelijk,

P.Hartogs (Oss)
02/05/2018
9

De eerlijke en korrekte manier zij doorgeven wat er moet gebeuren aan mijn auto en nooit ver naast de opgegeven offerte zitten

Richard van Roozendaal (Uden)
02/05/2018
8

vriendelijk, service goed

T.Wouters/Kuijpers (Tilburg)
02/05/2018
9

Ben ontzettend goed opgevangen. de servicebeurt is goed uitgevoerd.Dit was voor mij de eerste keer dat ik in de garage kwam, sinds het overlijden van mijn man.

H. Jansen (Arnhem)
26/04/2018
9

Het personeel is zeer klantvriendelijk, vakkundig en communicatief. Prima dealer!

Goes A.H. (Eindhoven)
25/04/2018
8

Gewoon goed service

Johan Cranen (Tilburg)
25/04/2018
9

Zeer klantvriendelijk en vakkundig bedrijf.

Tacj Stabel (Tilburg )
20/04/2018
9

Betrouwbaar en correcte mensen

Cees Rosinga (Oisterwijk)
18/04/2018
10

ze zijn gewoon de beste die ik in 60 jaar heb meegemaakt.

Leo.Mommers (Tilburg )
05/04/2018
9

Goede dienst verlening en klantgerichtheid. Veel betrokken heid van de medewerkers

Huub Verstijnen (Oisterwijk)
04/04/2018
8

de ontvangst aan de receptie is altijd vriendelijk en gastvrij met koffie of andere keus'De tijd van aflevering komt meestal uitstekend overeen met de vooraf opgegeven tijd.Onderhoudsboekje wordt goed ingevuld. En ook vriendelijke monteurs.

Harrie van de Loo (Best)
29/03/2018
9

Ik ben zeer DIK te vreden hoe ze met de klanten omgaan...ze hebben/maken tijd om naar de klant te luisteren naar eventuele opmerkingen/klachten en word in al de 18 jaar dat ik daar kom ZEER NETJES GEHOLPEN!!

A toinette (Tilburg)
28/03/2018
8

Nette bejegening. Goede ervaringen met het personeel. Eerlijk en betrouwbaar. Goede uitleg en vooraf info over de kosten. Bij problemen altijd netjes op gelost!Minpuntje is vervangend vervoer en ongezellige wachtruimte.

Geert Maas (Tilburg)
14/03/2018
10

Service, klantvriendelijk, goede uitleg, nazorg perfect. Top garage.

Wil Huijbregts (Oisterwijk)
14/03/2018
9

Wij zijn zeer tevreden over de service van Wolfs en Verkerk BV. Zeer handig om via internet een afspraak te kunnen maken.Ze zijn erg vriendelijk aan de balie en afspraken worden nagekomen. Er wordt netjes gebeld als de auto klaar is en de prijs is volgens afspraak/opgave.

sanne veeke (Oisterwijk )
08/03/2018
10

vriendelijk personeel die je altijd eerlijk en goed helpen

Jos Waltmans (Moergestel)
07/03/2018
9

Betrouwbaar; klant vriendelijk; deskundig; communicatief.

Mevr S.Elbers (Breda)
07/03/2018
10

Vriendelijk,correct,behulpzaam,goed luisteren naar mijn vraag of behoefte.Allemaal besmet met het Toyota virus ( goedaardig virus) waarin iedereen een uitgesproken voorkeur heeft voor het merk Toyota.Daar ook onderbouwd hun mening in kunnen staven.

AAMdeKok Tonnydekok (Tilburg)
28/02/2018
8

Je hebt het idee dat je even koffie gaat drinken bij vriend of kennis,het scheelt ik ben alleenstaand.Die duimen zijn echt te gek.

H.J.M.Fennis (Oisterwijk)
27/02/2018
9

Vriendelijke ontvangst, ze kennen mij en de auto, goede informatie over zaken die geregeld moeten worden. Het bedrijf straalt vertrouiwen uit.

Martijn Leniger (Berkel Enschot)
21/02/2018
10

Altijd vriendelijk, nooit teleurgesteld en zeer kundige mensen.

reith (loon op zand)
21/02/2018
8

goede en deskundige service

Rene Dekkers (Berkel enschot )
21/02/2018
10

Fijne dorpsgarage. Heel vertrouwd

Peter Kuijpers (Veghel)
24/01/2018
9

Een fijne garage waar de mensen die je helpen ook echt bewogen zijn met hun klanten en hun product.

J. Hamers (Oisterwijk)
15/01/2018
10

Prima service en zeer deskundig. De auto rijdt stukken beter als na aflevering,januari 2017, in Waalwijk!Schakelt ook makkelijker over naar electrisch rijden. Moter loeit minder bij acceleratie.

Anoniem
10/01/2018
10

Altijd goed behandeld

Anoniem
03/01/2018
9

Klantvriendelijk en behulpzaam

Huub van Beurden (Berkel-Enschot)
28/12/2017
10

zeer tevreden over de dienstverlening, vriendelijk personeel en afspraken worden nagekomen.

Mevr. T. Bruijstens (Oisterwijk)
21/12/2017
9

Wij zijn zeer tevreden over service, snelheid en klantgerichtheid van het bedrijf.

Anoniem
18/12/2017
8

Juiste analyse van probleem aan auto. Een (bij benadering) juiste prijsopgave vooraf. Probleem aan auto naar tevredenheid afgehandeld.

Anoniem
15/12/2017
10

Uitstekende service, vriendelijke uitleg van uit te voeren reparaties met prijsopgave, Gezellige wachtruimte. Wij zijn heel tevreden klanten.

Leo van der Lee (Helvoirt)
14/12/2017
9

Ik werd goed te woord gestaan door de chef monteur en alles werd goed uitgelegd.

Anoniem
13/12/2017
9

Niets te veel !Altijd goed advies.

Anoniem
12/12/2017
8

Ik wil een opmerking kwijt NIET over de dealer, maar over de afspraak die via de importeur service afdeling (?) werd gemaakt. Ik werd gebeld omdat mijn auto een onderhoudsbeurt nodig had. De telefoniste wist niet wat voor beurt! Nam toen aan dat dit een grote beurt moest zijn. Dat was volgens de dealer niet het geval Rekende in de opgave ook kosten voor APK Dat was volgens de dealern iet nodig. De offerte was over de 350 euro. Veel te veel. Ze had geen gegevens van de auto. Aantal km we vroeg ze en dat weet ik ook niet uit mijn hoofd. Dat is irritant. De dealer heeft de correcte informatie gegeven. Volgende keer maak ik wel een afspraak rechtstreeks met de dealer.

Cor van den Heuvel (Vught)
01/12/2017
10

Omdat wij er al jaren een zeer tevreden klant zijn

Mevr ten Thij-vanAarle (Boxtel)
29/11/2017
10

Omdat ik zeer tevreden ben over de aanpakBV tel als er extra kosten zijn

PJC Henrard (Goirle)
29/11/2017
10

VD Wolfs en Verkerk is zeer klantvriendelijk, heeft een geweldige service en gaat voor absolute kwaliteit.

Mevr. Leijten (oisterwijk)
08/11/2017
10

altijd netjes behandelt - altijd mijn auto netjes en rijklaar gemaakt

Peter vd Sande (Tilburg)
08/11/2017
10

gewoon perfect

Anoniem
01/11/2017
10

De klant is koning

Anoniem
01/11/2017
8

Een afspraak maken is zo geregeld. Men weet dat je komt en kan kort na aankomst met de werkzaamheden starten. Zonodig wordt ook duidelijke technische informatie gegeven. De werkzaamheden zijn vermeld op uitgebreide checklist die wordt afgegeven na beëindiging van de werkzaamheden. Vaak geeft de mondelinge toelichting van monteur of chef werkplaats nog meer informatie en het gevoel dat alles goed is nagelopen.

A.C.J Doomen (Tilburg)
26/10/2017
9

Vakkundig,goede service en duidelijke uitleg over reparatie en factuur.Daarom ben ik al meer dan 25 jaar een tevreden klant.

Extra Marjolein (oisterwijk)
23/10/2017
10

Prima service!

Johan Cranen (Tilburg)
18/10/2017
10

Klantvriendelijke instelling waar je altijd welkom bent en de mensen kennis van zaken hebben.Ik kom al jaren met veel plezier naar deze dealer om regelmatig een nieuwe auto aan te schaffen.

P. de Voigt (Vught)
18/10/2017
9

het geheel heeft op mij een positieve uitstraling zowel vriendelijk als technisch

wim ketelaars (boxtel)
18/10/2017
9

altijd correct en gastvrij met goede uitleg

Anoniem
12/10/2017
8

De ontvangst bij de receptie is vriendelijk. Ga met een goed gevoel naar mijn garage.

Anoniem
11/10/2017
9

Zeer tevreden mee alles is correct

Anoniem
04/10/2017
9

service en vriendelijkheid staan voorop. Prettige medewerkers om mee om te gaan.

Anoniem
04/10/2017
8

Zoals al eerder aangegeven ben ik zeer tevreden over de kwaliteit van de werkplaats.

h.langenhuizen (St.m.gestel)
04/10/2017
10

Is een fijn auto bedrijfHebben goede feeling met klantenJe word er altijd hartelijk ontvangenZe denken met je mee

Anoniem
29/09/2017
7

In het verleden hebben wij problemen ondervonden met de versnellingsbak. Onze Verso had ongeveer 35.000 km gereden. Omdat de auto 3,5 jaar oud was viel de reparatie buiten de garantie. Daarom zijn wij terughoudend in onze beoordeling van Toyota en haar dealers.

Anoniem
20/09/2017
8

prima ervaring

Anoniem
20/09/2017
9

Goede service en klantvriendelijk

Anoniem
06/09/2017
9

Ben zeer tevreden

E.J.M. Verheijen (Buchten (L))
06/09/2017
9

VD Wolfs en Verkerk heeft betrouwbare medewerkers in huis, is servicegericht en voert werkzaamheden tot volle tevredenheid uit.Het feit dat ik op een afstand van ongeveer 100 km van de dealer woon en er al lang vaste klant ben, spreekt volgens mij boekdelen.

J. Germans (Oisterwijk)
06/09/2017
9

zeer goede service en vriendelijk en betrokken personeel, zowel aan de balie als in de werkplaats

Willem Leermakers (Best)
06/09/2017
9

De persoonlijke benadering, de klantgerichte service en de kwaliteit van deze garage maken mij al 25 jaar een trouwe klant.

A. Melis (Esch)
01/09/2017
9

Ze zeggen wat ze doen, en ze doen wat ze zeggen te doen.

Edith van de Velde
31/08/2017
10

Dit is een garage waar ze gaan voor het persoonlijke contact. Iedereen is even vriendelijk, zowel bij telefonisch contact, als bij contact bij de dealer zelf. Men denkt mee met de wensen van de klant. Je voelt je hier echt thuis, en ze hebben verstand van je Toyota.

Anoniem
30/08/2017
10

Zeer tevreden. Behulpzaam, meedenkend en duidelijk. Wat wil je nog meer?

Anoniem
24/08/2017
8

Bedrijf geeft goede service en is bereid om apk en onderhoudsbeurt bij een te late aanvraag alsnog in te passen. Nota was aanmerkelijk lager dan prijsopgave. Jammer dat ik niet tijdig werd geïnformeerd dat ik de auto kon ophalen.

Ad van Woudenberg (Udenhout)
23/08/2017
9

Het boekje, wat de auto beschrijft is moeilijk te lezen. Veel tekst met "indien van toepassing" en slaat niet op mijn nieuwe auto

Corne Reichwein (Tilburg)
23/08/2017
10

Prima service

Anoniem
10/08/2017
9

De service bij VD Wolfs en Verkerk is zoals service moet zijn: Klantvriendelijk

Giel van Leeuwen (Boxtel)
09/08/2017
10

Wij komen al vele jaren bij Wolfs en Verkerk en werden altijd op een geweldige manier geholpen, dus kunnen wij niet anders dandik tevreden zijn hoe zij met hun klanten omgaan.

Cees van de Pas
02/08/2017
10

Medewerkers zijn vriendelijk, klantgericht en professioneel.

Julian (Den Bosch)
02/08/2017
9

VD Wolfs en Verkerk BV is een partij waardoor je je als particulier serieus genomen voelt en helder communiceert over wat er nodig is en waarom en hoe. Het contact en de spaarzame onderhoudshandelingen zijn ons altijd bevallen.

M.T.A. Wijnen (Tilburg)
27/07/2017
9

Erg klantvriendelijk, nooit klachten gehad

Anoniem
24/07/2017
10

De dealer heeft wederom verrast met zijn service en meedenken, in een woord Klasse!

dhr. G. Mulders (Tilburg)
24/07/2017
9

Zeer tevreden met deze Toyota dealer. Altijd warme belangstelling voor de klanten.

Jan Berkepeis (Berkel Enschot)
24/07/2017
9

Correcte afhandeling van de opdracht

Lars Timmermans (Buchten)
24/07/2017
10

Goede Service

Anoniem
13/07/2017
8

Goede Service en klantvriendelijk.

mfh hongens (tilburg)
13/07/2017
8

voldoet aan verwachting

Anoniem
05/07/2017
9

Ben erg te vreden

am V DER velden de heer (hELVOIRT)
30/06/2017
9

ik ben zeer tevreden over de monteurs maar zeker over een van de monteurs

Anoniem
30/06/2017
10

Ik ben zeer tevreden over de service en medewerkers bij Wolfs en Verkerk. Zij zijn een voorbeeld van klantgerichtheid!

Anoniem
30/06/2017
9

Vriendelijk medewerkers, altijd tijd voor een praatje, de koffie staat altijd klaar

Anoniem
30/06/2017
9

Vriendelijk medewerkers, altijd tijd voor een praatje, de koffie staat altijd klaar

Mevr.Remunt (Tilburg )
30/06/2017
10

Ik ben zeer tevreden over de service die deze garage heeft zowel aan de balie als de werkplaats.

JMSnoeren
27/06/2017
8

altijd zeer goed ontvangen en geholpen

Peter van de Ven (Udenhout)
27/06/2017
8

Klantvriendelijk en deskundig.

Michiel van Leeuwen (Boxtel)
22/06/2017
9

Wij worden altijd correct en volgens afspraak geholpen, dat gaat al jaren zo.

Anoniem
21/06/2017
8

gemoedelijke sfeer, aardig personeel; betrokken bij de zaak.

Dhr. H. Mayen (Tilburg)
21/06/2017
8

Reeds jaren klant! Wolfs en Verkerk kenmerkt zich door een prima service! Duidelijke informatie over de te verrichten werkzaamheden en de kosten daarvan. Eventueel meerwerk wordt vooraf overlegd. Vriendelijke bejegening door het personeel. Klantvriendelijkheid, kwaliteit en flexibiliteit hoog in het vaandel!

Hub Hendriks (Goirle)
20/06/2017
10

In alle opzichten zeer tevreden over mijn kontkten en bezoeken aan Wolfs en Verkerk

Pierre Simons (Tilburg)
20/06/2017
10

openheid van zaken

Toon v Hamont (spoordonk)
20/06/2017
10

zeer vakkundig bedrijf met goed personeel en goede service denken altijd met je mee om je auto zo goed mogelijk betaalbaar , in top conditie te houden

Anoniem
07/06/2017
9

Ik was al bekend met de goede service van Wolfs en Verkerk B.V door het onderhoud van mijn vorige auto. Het aankoopproces van mijn nieuwe auto werd gekenmerkt door vakbekwaamheid en voorkomendheid.

Naber (Tilburg)
07/06/2017
10

Ze maken het zo aangenaam mogelijk!

J Koorn (Oisterwijk)
02/06/2017
9

uistekend

Anoniem
01/06/2017
9

Service, flexibiliteit en klantgerichte vriendelijke bejegening.

Jolanda Franken (Haaren)
01/06/2017
10

Prima service, klantvriendelijk, duidelijke uitleg wat er aan de auto moet gebeuren, meedenkend, je komt niet voor verassingen te staan. In de wachtruimte kun je lezen, er is wifi , koffie/thee/soepje of een lekker stukje fruit. Ik ben 100% tevreden.

Anoniem
31/05/2017
10

Ze zijn altijd erg vriendelijk en zeer goed met afspraken.

Bert van burik
31/05/2017
9

Goede service,vriendelijk,deskundig ,betrouwbaar

J Zegers (Haaren)
31/05/2017
10

top mense

Ria Rossieau (Oisterwijk)
31/05/2017
10

Prima service ,aardige mensen ,goede uitleg toen ik er om vroeg !

a wouters (tilburg)
26/05/2017
10

ja

Josee (Oisterwijk)
24/05/2017
10

Vriendelijk en behulpzaam personeel. Geven je altijd vooraf een prijs op wat het gaat kosten. Staan altijd klaar voor een praatje, je voelt je er thuis.

aw. van de wouw (moergestel)
22/05/2017
10

Omdat we al jaren klant vriendelijk zijn ontvangen.

A.E. Vlottes (Berkel-Enschot)
19/05/2017
10

geloof niet dat het beter kan ...

Anoniem
17/05/2017
8

Goed, vriendelijk en betrouwbaar.

P Hess (Oisterwijk)
17/05/2017
8

Betrouwbaar.

Renata (Haaren)
17/05/2017
9

Omdat ze altijd vriendelijk zijn en je meteen geholpen word.

Anoniem
11/05/2017
7

Wij hebben daar een goed gevoel bij deze dealer.

Anoniem
10/05/2017
8

Goede service

Anoniem
03/05/2017
10

Wordt zeer vriendelik behandeld en komen afspraken na.

Anoniem
03/05/2017
9

Topservice en leuke mensen!

Anoniem
03/05/2017
9

Correcte opvang en goede ontvangst. Rustige en goed voorziene wachtruimte.

Frans Deenen (Oostelbeers)
26/04/2017
8

Ze helpen mij correct.

jo van groenedaal (moergestel)
26/04/2017
10

omdat ze je correct netjes te woord staan en niet op enkele minuten kijken zodat je het gevoel krijgt netjes en eerlijk te zijn behandeld.

mevr Adriaansen (Goirle)
24/04/2017
9

Alles naar tevredenheid

Anoniem
19/04/2017
10

Geweldige dealer, waar je geen nummer bent. Ze denken met de klant mee en geven goede en eerlijke adviezen. Chef werkplaats doet er alles aan om de kosten voor je beperkt te houden. Meeste medewerkers zijn ook al lang werkzaam bij deze dealer waardoor ze hun klanten kennen! Voor de receptie is ook niets teveel. E.v.t. je auto thuis ophalen of je naar huis brengen kan altijd geregeld worden. Houden zo!

Danielle Lommen (Oisterwijk)
19/04/2017
9

Altijd prima service, afspraken worden nagekomen. Ook als je belt word je vriendelijk te woord gestaan. Ik voel me echt een klant bij Wolfs en Verkerk

Anoniem
12/04/2017
8

Zeer tervreden. Voor mij was het kleinere pand nog prettiger. Voelde me er meer vrij om lekker rond te neuzen tussen de occasions en ook binnen.
Maar deze zaak is in verhouding tot die in tilburg wel meer op maat voor mijn wensen. Toch bemerk ik dat ik eerder op de site kijk dan in de showroom.wel vind ik het leuk om het digi bord te bekijken tijdens het wachten. Mogelijk kunnen daar alle aanwezige auto,s op voorbij komen. Nette aardige mensen, geeft een goed gevoel dat men je kent.

Anoniem
12/04/2017
8

Je kunt rustig rond kijken

Huub van Beurden (Berkel-Enschot)
06/04/2017
10

ik ben zeer tevreden over mijn dealer

Mevr.v.Rijswijk (Haaren )
06/04/2017
10

Zolang daar kom word ik altijd netjes behandeld

Geert Maas (Tilburg)
05/04/2017
10

Klantvriendelijk, servicegericht en een goede uitleg. Nemen de tijd voor de klant, de reden waarom ik voor Toyota kies

Gerard Leijten (Tilburg)
05/04/2017
10

Goede communicatie. Prettige ontspannen sfeer. Goede inruilprijs. Prima uitleg over alles.

Robert Goutziers (Udenhout)
05/04/2017
8

Afspraak is afspraak

Anoniem
23/03/2017
10

Uit ervaring met mijn vorige toyota.

Anoniem
23/03/2017
8

Eerste indruk het was de eerste keer

Hans Bierhuizen (Haaren)
23/03/2017
9

Alom tevredenheid.

mevr van Gestel
23/03/2017
10

Prima service

Anoniem
08/03/2017
9

goed en aardig geholpen een 10 lijkt mij wat te ver omdat er altijd verbeter punten moeten blijven maar ik kan ze nu niet benoemen zeer tevreden

Anoniem
01/03/2017
9

Vriendelijke ontvangst, afspraken worden nagekomen, je komt niet voor verrassingen te staan

Bert Blom (Oisterwijk)
22/02/2017
9

Een prima klantvriendelijke garage.

Pierre Martens (Vught)
22/02/2017
9

Erg nette behandeling door de receptioniste. Deze was erg informatief over met name het vervolgonderhoud en over de pechservice.

Th.Ariens (Berkel-Enschot )
21/02/2017
9

Hier ben ik klant en geen nummer
De ontvangst en behandeling is voor mij zeer positief

Anoniem
15/02/2017
10

aardig, behulpzaam, no nonsense, snel en prima behandeld

Martijn Leniger (Berkel Enschot)
15/02/2017
10

Wederom prima service! Bekende mensen, vak bekwaam en altijd bereid om te helpen. Top!

ronald vrijmoed (tilburg)
15/02/2017
10

zeer goede garage en goed personeel

Anoniem
14/02/2017
9

Ter zake deskundige en goede medewerkers.

Hr. M.van helden (Oisterwijk)
14/02/2017
9

E een daeler die mij prima behandeld

Anoniem
11/01/2017
9

Ik ben zeer tevreden over de service die deze garage geeft.
Altijd vriendelijk en behulpzaam .

Dekkers (Berkel Enschot)
21/12/2016
9

zelfs na werktijd me weer op weg geholpen, dat is service

PJC Henrard (Goirle)
14/12/2016
10

De ontvangst is uiterst beleefd en correct. Men luistert met aandacht naar je klachten en neemt de klant serieus. De technici zijn zeer vakkundig.

Anoniem
09/12/2016
10

Vriendelijk, gemoedelijk en goede service!

Anoniem
09/12/2016
10

Het feit dat ik de indruk heb dat niets te veel is voor de klant. Bij vragen staat men steeds voor je klaar en wordt voor de beantwoording daarvan alle tijd genomen.

Bert van Gils (Haaren)
09/12/2016
9

Prettig bedrijf waar product en vooral de mens centraal staat.
Klant vriendelijk, goed advies en uitleg, geen agressieve verkoop methode.

Anoniem
23/11/2016
7

Persoonlijk contact

Anoniem
23/11/2016
9

Telefoonontvangst en receptie/balie scheiden.
Nu sta ik lang te wachten om te kunnen beralen omdat telefoonverkeer blijkbaar voorgaat.
Hinderlijk en vervelend.
Ik merk dat ik me daar steeds over opwindt.

H.S.Freen (Berkel-Enschot)
23/11/2016
10

Prima klantvriendelijk Garagebedrijf. Het enige minpunt vind ik het niet (meer) gratis beschikbaar stellen van een vervangende auto.

Bert van Gils (Haaren)
18/10/2016
9

Prettig bedrijf waar product en vooral de mens centraal staat.
Klant vriendelijk, goed advies en uitleg, geen agressieve verkoop methode.

Dhr M. Bergman (Oisterwijk)
22/09/2016
10

Goed bedrijf, goede balie medewerkers, gezellig en vooral eerlijke behandeling.

Anoniem
21/09/2016
10

Het feit dat ik de indruk heb dat niets te veel is voor de klant. Bij vragen staat men steeds voor je klaar en wordt voor de beantwoording daarvan alle tijd genomen.

Anoniem
31/08/2016
10

Vriendelijk, gemoedelijk en goede service!

Jhj van den boogaard (Boxtel)
22/08/2016
10

Vriendelijk en vakkundig met een,,,,,😄😄😄😄😄😄

Anoniem
10/08/2016
10

De service is uitstekend, als er iets extra's gedaan moet worden word je op de hoogte gebracht. De prijsopgave wijkt dus niet af en wordt doorgenomen. Zonodig geeft een monteur uitleg. Alle medewerkers zijn erg vriendelijk.

Josee Hora (Oisterwijk)
04/08/2016
10

Prima en vriendelijk personeel en je bent daar een persoon en geen nummer.

de bruijn (goirle)
29/07/2016
9

goede service en afspraak is afspraak
geen onnodige reparatie en mogelijke noodzakelijke reparatie (voor volgende beurt) wordt aangegeven.
denken mee in oplossingen

M Weijters Mevr (Oisterwijk)
20/07/2016
9

Tevredenheid over alles en een extra pluim voor de baliemedewerkers.

Dhr. G. Mulders (Tilburg)
13/07/2016
9

Rijd al bijna 40 jaar toyota en sinds enkele jaren heb ik deze dealer. Daar voel ik mij prima thuis. Eerlijke service en heldere adviezen.

Twan Paar (Tilburg)
13/07/2016
10

Deze dealer geniet mijn volledige vertrouwen. Service staat hier zeer hoog in het vaandel. Gemaakte afspraken worden nagekomen. Gastvrijheid van een hoog niveau. Iedereen is vriendelijk.

A J Schellekens (Helvoirt)
29/06/2016
9

tevreden

Treesje Naber (Tilburg)
29/06/2016
8

Leuke mensen

Anoniem
22/06/2016
9

omdat ze allemaal heel vriendelijk zijn

Dhr. J. Houwer (Capelle aan den IJssel)
22/06/2016
10

Alle afspraken en werkzaamheden worden keurig uitgevoerd, volgens afspraak.

Mevr Naber (Tilburg)
22/06/2016
9

Leuke mensen

Yvonne Uittenbogaard (Oisterwijk)
22/06/2016
9

goed en eerlijk advies, vragen werden snel nagevraagd en teruggekoppeld

Van der Meijs (Berkel-Enschot)
17/06/2016
8

Service is prima, duidelijk en eerlijk naar ons idee. Prettige persoonlijke benadering, geen slap of flauw verhaal, maar gewoon zoals het is.

Anoniem
15/06/2016
6

Als je online een afspraak maakt op een tijdstip die nog vrij is, betekent dat niet dat je dan kan. Het kan rustig zijn dat ze de volgende dag je opbellen met de mededeling dat het tijdstip toch niet vrij is. Gelukkig krijg je dan wel een e-mail met een aantal aanbiedingen voor extra onderhoud. Als je opbelt om te zeggen dat je op de aanbiedingen in wilt gaan, zijn ze zo blijk dat ze nog een aanbieding doen. Hoera! Ook fijn is dat als je de auto inlevert dat ze dan vragen of er nog ergens speciaal naar gekeken moet worden. Als je dan meldt dat de boordcomputer te vaak laat zien hoe de status van de autogordels op de achterbank is, dan zegt men dat men gaat kijken of er iets aan gedaan kan worden. Helaas blijkt aan het einde van de dag dat alle vijf extra's niets aan gedaan is: niet de drie extra onderhoud die via de e-mail kwamen, niet de telefonische aanbieding, en ook niet mijn vraag aan de receptie over de autogordels van de achterbank

jan ermes (berkel enchot)
08/06/2016
9

ben tevrede

Cees Kuypers (Tilburg)
03/06/2016
10

dat je wensen snel en serieus behandeld worden, de kontakten altijd vriendelijk zijn. er geen onnodige zaken aan de auto gedaan worden, al met al ben ik zeer tevreden.

Frank Brouwer (Oisterwijk )
02/06/2016
9

De ontvangst bij de receptie is correct en vriendelijk. Er wordt duidelijk uitgelegd wat de beurt inhoud en waarom sommige dingen noodzakelijk zijn. Op het overige personeel heb ik geen opmerkingen

Jacqueline Vreugde (Vught)
01/06/2016
10

Zeer klantvriendelijk, perfecte service, hoge mate van vakbekwaamheid, kortom een dikke 10 !!

Norma Arkesteijn (Oisterwijk)
26/05/2016
10

Omdat ik zeer tevreden ben, alles goed verzorgd en vriendelijk goed georganiseerd is
Ik maak best veel reclame voor de dealer.
Heb nog nooit zo'n fijne auto gehad en hij is al 14 jaar oud

Rien Veeke (oisterwijk)
25/05/2016
8

klant vriendelijk en meedenkend.

Anoniem
18/05/2016
10

Prima service, komt afspraken na. Vriendelijk personeel.

Anoniem
13/05/2016
10

Ze hebben ons prima behandeld

H van kasteren Eric van kasteren (Oisterwijk)
13/05/2016
9

Word altijd goed en netjes geholpen.We kennen elkaar,het vertrouwen is wederzijds.

Anoniem
11/05/2016
10

goede service

A.H.Goes (Eindhoven)
04/05/2016
8

Vriendelijk ,correct

Anoniem
29/04/2016
10

de medewerkers zijn klantvriendelijk, denken mee en de monteurs zijn deskundig en betrouwbaar. In al die jaren heb ik nog nooit de indruk gehad dat er onnodige reparaties zijn verricht. Het is "what you see is what you get".

Anoniem
20/04/2016
10

goede & correcte service

Anoniem
20/04/2016
9

Een schone wachtruimte. Vriendelijk personeel. Bij de receptie kennen ze je bij naam. Duidelijke uitleg en antwoorden, als degene die uitleg geeft geen antwoord op je vraag heeft gaan ze in de werkplaats navraag doen. Ze denken met je mee zodat alle werkzaamheden in een keer afgehandeld worden.

Anoniem
14/04/2016
8

Prettige, persoonlijke benadering. Men neemt de tijd om duidelijke deskundige adviezen te geven.

Jacob Mackenbach-Wever (Berghem)
08/04/2016
10

Altijd een goede service gehad, er is veel aandacht voor de klanten, er wordt serieus gekeken naar de problemen aan de auto en er worden oplossingen aangedragen en naar alle tevredenheid wordt er gewerkt aan de auto. Kortom, ik zal niet veranderen van dealer, daar dit onderlinge vertrouwen al ruim veertig jaar bestaat.

Extra (Oisterwijk)
07/04/2016
10

Ben enorm tevreden over deze dealer

Kees Konings (Oisterwijk)
06/04/2016
10

Nooit problemen
Komen afspraken altijd na
Ook buiten normale tijden behulpzaam
Denken mee met mijn agenda qua afspraken

Menheer Koks (Oisterwijk)
31/03/2016
9

ze zijn altijd vriendelijk en spontaan

H van Veen (Tilburg)
30/03/2016
10

Goede service en met een lach. Vanaf de eerste tot de laatste minuut word je correct behandeld en ben je geen nummer. Bij deze dealer zijn ze gemeent vriendelijk van de receptie tot de monteur toe. Je gaat hier weg zonder een bijsmaak. Maar zeg nou zelf door een Toyota te kopen hoef je nooit te lopen.

Anoniem
29/03/2016
9

Allis is naar wens

Anoniem
23/03/2016
9

Betrouwbaar , klantgericht en vriendelijk

Ans van Boxtel - van Asten (Goirle)
18/03/2016
10

Men is er zeer klantvriendelijk.

Anoniem
09/03/2016
10

Betrouwbare dealer, prettig in contact.

M. Leniger (Berkel Enschot)
09/03/2016
10

Service is altijd prima en er wordt echt meegedacht!

Anoniem
04/03/2016
9

Goede ervaringen gedurende veel jaren

Martien Bergman (Oisterwijk)
17/02/2016
9

Eerlijkheid, deskundigheid, vertrouwe, klantvriendelijkheid.

Paul van Berkel (Boxtel)
10/02/2016
9

Kom hier reeds 11 jaar,en altijd naar behoren behandeld, en op een zeer vriendelijke manier,

Anoniem
03/02/2016
9

ons kent ons mentaliteit

Anoniem
03/02/2016
10

Degelijk en betrouwbare afhandeling tijdens de totale verkoop en afhandeling

Anoniem
25/01/2016
7

op zig goed maar de inruilprijs was niet transparant

M. Akkermans (Moergestel.)
25/01/2016
10

Zeer tevreden

Anoniem
21/01/2016
10

Uitstekende service

Anoniem
20/01/2016
8

We zijn netjes geholpen

Anoniem
18/01/2016
9

Alles van het begin tot het eind geeft een vertrouwd gevoel

C.M.P. Schenkels (Oisterwijk)
08/01/2016
9

Door de klantvriendelijke en duidelijke uitleg aan de klant.

Anoniem
06/01/2016
10

Goede service iedereen is even vriendelijk duidelijke prijsopgave en uitleg over vervanging of reparatie wij kunnen in de wachtruimte wachten met drinken en een koekje (voor ons fijn omdat wij niet uit Oisterwijk komen). In alle opzichten een fijne garage om de auto naartoe te brengen.

Dhr. Horvers (Goirle)
30/12/2015
10

Ze stellen hier de klant nog centraal ga zo door.

Harry van der Meer (Utrecht)
30/12/2015
9

Prettig contact, flexibiliteit bij het maken van een afspraak, reductie kosten bij combi; beurt en bandenwissel.

Jan Kraneveld (Tilburg)
30/12/2015
7

warm en vriendelijk

Anoniem
23/12/2015
8

Ik ben zeer tevreden over de behandeling, zowel voor, tijdens en na de beurt van de auto.

Anoniem
23/12/2015
10

De service is fantastisch. De expertise uitstekend zoals het hoort en men is uiterst vriendelijk en beleefd. Je bent daar gelukkig als klant nog "koning".

Anoniem
23/12/2015
10

Alles is in de puntjes verzorgt en goed geregeld

Bart Lemans (Udenhout )
23/12/2015
8

Gemaakte afspraken met de centrale receptie kwamen niet overeen met de uitgevoerde handelingen

Mevr. van Remunt (Tilburg)
23/12/2015
10

Omdat ze klant vriendelijk zijn met je mee denken .
Dat ze de auto als er iets kapot is goed maken en dat de rekening duidelijk is wat ze gedaan hebben.
Als je moet wachten hebben ze een gezellige koffie hoek waar je een lekker drankje kan nemen.

Anoniem
10/12/2015
10

Wij rijden al bijna 40 jaar toyota, met een keer een uitstap naar een andere dealer, gemiddeld elke 3 jaar auto inwisselen en worden hier altijd heel goed behandeld

Jose van de
10/12/2015
9

Het is de eerste keer dat ik daar kom het was een eerste goede indruk. De auto heb ik gekocht bij een Toyota dealer in Tilburg.

Edith van de Velde (Tilburg)
09/12/2015
10

Het personeel is altijd vriendelijk, behulpzaam. Ze kennen hun klanten en weten in welke auto je rijdt, zelfs als je, zoals wij, 2 auto's hebt. Er is altijd koffie, een appeltje, een koekje. En zit je te wachten en heb je nog geen koffie? Iedere medewerker die binnenkomt vraagt of je koffie wilt.

Bert Freen (Berkel-Enschot)
30/11/2015
10

Omdat je bij dit bedrijf het gevoel hebt KLANT te zijn. Je wordt vriendelijk te woord gestaan en men is ter zake kundig! In de ruim 35 jaar dat ik klant ben bij dit bedrijf heeft zich nooit iets voorgedaan dat niet in redelijkheid kon worden opgelost.

jo van den hurck (haaren)
30/11/2015
8

eigenlijk verdient deze dealer met zijn mensen een tien voor al de positiviteit die ze uitstralen , maar laat ze niet te verwaand worden.

Anoniem
26/11/2015
9

Zeer vriendelijk personeel!
Joost staat altijd voor je klaar en denkt in oplossingen voor de klant.

Anoniem
25/11/2015
9

Geweldige service en zeer vriendelijk personeel. Duidelijke afspraken en goede uitleg over de nota

J.Heerkens (Berkel-Enschot)
19/11/2015
9

Deskundig, vriendelijk, betrokken, gastvrij, gemotiveerd

Dhr. Peter Kuijpers (Sint-Oedenrode)
18/11/2015
10

Zeer tevreden en een jarenlange relatie.

dhr. G. Mulders (Tilburg)
11/11/2015
9

Opnieuw op prima wijze conform afspraken beurt laten uitvoeren. Ben en blijf een zeer tevreden klant

A.Hogers (Goirle)
05/11/2015
9

omdat de service goed is

Anoniem
05/11/2015
8

Het koopproces is mede tot stand gekomen door de verkoper waarbij centraal staan diens:
1. deskundigheid
2. de passende houding (formeel - informeel)
3. centraal zetten van de potentiële klant
4. het meedenken met klant (passende voorstellen / oplossingen)
5. de begeleiding gedurende de gehele experience (proces van idee naar koop naar uitlevering)

W.J.H v/d Hout
28/10/2015
9

Zijn zeer attent voor het maken van afspraken. Er word gereageerd op vragen die ik stel op het gebied van onderdelen E.D.

J Balzack (Goirle)
21/10/2015
10

Prima garage en medewerkers die hart voor de klanten hebben.

Toos wolfs (moergestel)
14/10/2015
8

ze leveren goed werk .en zijn allemaal zeer vriendeljk

Anoniem
07/10/2015
8

We komen al vele jaren bij deze dealer en zijn zeer tevreden over hun klantvriendelijkheid en het meedenken als ze niets hebben staan waar we naar op zoek zijn.
En er valt ook met ze te onderhandelen.

Anoniem
07/10/2015
8

Uitstekend geholpen al 25 jaar

Marianne van Leijsen (Dongen)
05/10/2015
10

daar je er goed en vriendelijk behandeld wordt

Rob Ruggenberg (Best)
30/09/2015
7

Het maken van een afspraak voor groot onderhoud gebeurt kennelijk door iemand anders (NIET door mijn dealer). Ik sprak een grote beurt af, en plotseling kreeg ik te maken met vragen als: wilt u dat wij uw olieding schoonmaken, wilt u dat wij uw airco schoonmaken. Die vragen vind ik onprettig. Ofwel die werkzaamheden zijn nodig, en dan horen ze in de beurt te zitten, ofwel de werkzaamheden zijn onnodig, en dan heb ik het gevoel dat mij iets wordt aangesmeerd. Verder vind ik het gedoe rond het updaten van de navigatie niet fijn. Toyota heeft dat niet goed geregeld. Als ik had gedaan wat mijn navigatie mij wil laten doen was ik al drie keer dood geweest. Uw update-beleid is onprofessioneel, klantonvriendelijk en onveilig. Waarschijnlijk trekt u zich niets van deze mening aan - maar het zou voor mij reden kunnen zijn om de volgende keer voor een ander merk te kiezen.

Ans van Aarle (Boxtel)
23/09/2015
10

Omdat ze zeer klantvriendelijk zijn

Jaap Germans (Oisterwijk)
23/09/2015
9

Zeer betrouwbaar en concrete snelle afspraken

Anoniem
21/09/2015
10

meer kan niet!!!

Verheijen, E.J.M.
11/09/2015
10

Ik heb onlangs deze enquete al ingevuld !

Anoniem
27/08/2015
9

kom al tot volle tevredenheid meer dan 25 jaar bij deze dealer

m.f.h. Höngens (tilburg)
19/08/2015
8

Omdat alles gewoon goed is.

Kees Boon (Moergestel)
17/08/2015
10

Goede, persoonlijke service en betrouwbaar!

Nettie Moonen-Maas
13/08/2015
9

altijd vriendelijk

Anoniem
05/08/2015
9

Prettige benadering van alle medewerkers. No nonsence benadering. Er wordt naar mij als klant geluisterd. Prijsopgave klopt precies

Anoniem
29/07/2015
8

Jarenlang goede ervaring. Degelijk werk. Prettig contact. Afspraken nakomen.

am v d velden (helvoirt)
22/07/2015
9

ik ben zeer tevreden en netjes behandeld. ik kan geen betere dealer bedenken

Anoniem
15/07/2015
9

Prima service, vakbekwaamheid en klantvriendelijk.

R. Sloven (Rosmalen)
15/07/2015
10

eerlijk correct goed bedrijf

Ricardo Heijmerink (Dongen)
15/07/2015
10

Klant vriendelijk en klant gericht werken.
Tevens een goede uitleg en kosten ervan.

A. Lavrijsen. (Oisterwijk)
08/07/2015
10

Altijd vriendelijke ontvangst. 100% tevreden over de sevice.

Hanno Lievens (Oirschot)
08/07/2015
10

Alles is correct en volgens afspraak geregeld en uitgevoerd.

M.A. van Leeuwen (Boxtel)
08/07/2015
10

Beste mensen alweer hartelijk bedankt voor de goede service, zoals altijd ben ik weer dik tevreden.

Franc Das (Haaren)
24/06/2015
10

Correcte en klantvriendelijke behandeling. Duidelijkheid vooraf en geen verrassingen achteraf. Medewerkers denken met de klant mee.

Franklin van Vugt (Tilburg)
24/06/2015
10

Ik kom al jaren bij deze Toyota dealer en heb er goede ervaring mee. Vriendelijk,behulpzaam. En netjes

Leny de Laat (Tilburg)
24/06/2015
10

Ik heb met de Firma meer dan dertig jaar ervaring. Gedurende deze periode ben ik door de medewerkers altijd uiterst correct, deskundig en vriendelijk geholpen

Mevr. van Beers (Berkel-Enschot)
24/06/2015
9

We zijn al jaren klant en hebben altijd een fijn contact voor zowel het onderhoud als de aanschaf van een andere auto. Bij deze garage hebben we in al die jaren een goed en betrouwbaar contact opgebouwd. Binnen het concern toch een echte dorpsgarage gebleven waar we geen onbekende zijn.

Dhr. Geert Koelink sr. (Boxtel)
18/06/2015
9

Zeer klant vriendelijk en prima service en vakbekwaam

Anthea Vlottes (Berkel-Enschot)
17/06/2015
10

Ik ben zeer tevreden over deze dealer, netjes, vakkundig en alles klopt gewoon ;-)

Hans van Boxtel J.G.M (Haaren)
17/06/2015
8

het is de eerste keer dat we daar een auto kopen

mhm veeke (oisterwijk)
17/06/2015
10

Toyota wolfs & verkerk is voor mij al heel wat jaren een vertrouwd adres.

Anoniem
28/05/2015
8

Ik ben zeer goed geholpen

E. van Putten (Boxtel)
28/05/2015
9

Snelle en correcte afhandeling van de service

Anoniem
27/05/2015
9

Persoonlijk, vriendelijk en ter zake doend

Anoniem
27/05/2015
9

Klantgericht met belang van de klant voorop. Uitzonderingen worden vooraf besproken met evt kosten. Duidelijk advies wordt gegeven en niet opgedrongen.

Anoniem
27/05/2015
9

niets op aan te merken

Lisette Beekmans (Oisterwijk)
27/05/2015
10

altijd zeer correct, bereidwillig om dingen te regelen of op te lossen. blijven vriendelijk en zeer naar de klant gericht.

C . J. van Loon (Rotterdam)
20/05/2015
9

Ik heb al gezegd de mensen welke ik ken om dat ik er al jaren komt, zijn heel vriendelijk, doen wat ik vraag.

M. van de Pol (Goirle)
20/05/2015
9

We komen al jaren bij deze dealer voor onderhoud aan onze auto's en zijn zeer tevreden over zowel personeel van de werkplaats en de receptie. Voor afgesproken kosten kloppen altijd en bij meerkosten/ reparatie worden we altijd gebeld voor overleg.

Marian van de Ven (Oirschot)
20/05/2015
9

Zeer klantvriendelijk bedrijf, vakbekwaam personeel, goed onderhoud, acceptabele kosten.
Dit is een aanrader

Anoniem
18/05/2015
9

kennis van zaken, hulpvaardig, prettige bejegening, tijdens alle servicemomenten ook servicegericht.

Anoniem
18/05/2015
9

Goede service.Door receptioniste gebeld dat ze een klein foutje had gemaakt in de berekening.Dit werd direct opgelost.Bedankt

Dhr. J.F Sibum (Tilburg)
18/05/2015
10

klantvriendelijk, aardige en behulpzame mensen, prettige sfeer. kom hier graag omdat het een kleiner bedrijf is, maakt het persoonlijker. Slechte ervaring in Tilburg, dat bv een batterijtje van sleutel leeg was en helaas op zaterdag dat dit een groot probleem was moest ik maandag maar voor terugkomen, dan was het onderdelen magazijn open, volgens verkoper. Ben die zaterdag uiteindelijk maar naar Oisterwijk gereden waar ze me direct konden helpen, en zo hoort het. Heb de auto daar gekocht in Oisterwijk en laat hem daar ook onderhouden. Ondanks dat in Tilburg Noord woon nog geen 1km van de garage.

Dhr JHA van Iersel (Tilburg)
13/05/2015
10

ik ben een tevreden klant

Henrard (Goirle)
13/05/2015
9

De communicatie is uitstekend als mede de verzorging van het onderhoud en reparaties.

Jan Kraneveld (Tilburg)
13/05/2015
8

vriendelijk vlotte afwerking goede service

Jos Wouters (Tilburg)
13/05/2015
7

Door mij is de dealer in zijn algemeenheid niet beoordeelt. Ben wel in het bezit gesteld van een verouderde en summier samengestelde handleiding aangaande bediening van 'n vernieuwd audiosysteem c.q. touchscreen navigatiesysteem. Wil gaarne beschikken over een
schriftelijke actuele versie!!

Noud en Joke van Balkom (Udenhout)
13/05/2015
9

Goede ontfangst

Dhr JHA van Iersel (Tilburg)
06/05/2015
10

ik ben een tevreden klant

Jan Kraneveld (Tilburg)
06/05/2015
8

vriendelijk vlotte afwerking goede service

Noud en Joke van Balkom (Udenhout)
06/05/2015
9

Goede ontfangst

Anoniem
29/04/2015
10

omdat ik altijd heel tevreden ben. Als ik 'n vraag heb wordt die correct beantwoord. behulpzame mensen.

Karin van der Meer (Oisterwijk)
29/04/2015
10

Ik kom hier al jaren en Joost staat altijd voor je klaar en denkt mee. Hier krijg je net dat beetje extra wat je het gevoel geeft dat je geen nummer bent.

mpj van haren (udenhout)
29/04/2015
9

vlotte service en klant vriendelijk

van de loo (best)
29/04/2015
10

worden elke keer netjes behandeld en afspraken worden nagekomen. voor een kleine wijziging op de dag zelf of iets extra's zijn ze altijd bereid en doen niet moeilijk.

Anoniem
08/04/2015
8

Goede service, vriendelijke mensen, echter onnauwkeurig in prijsopgave.

mevr. Verhoeven (Tilburg)
08/04/2015
9

Goede service

Dhr. Doomen (Tilburg)
01/04/2015
10

Eerlijk en oprecht

F.Horvers (Goirle)
01/04/2015
9

Omdat ze vriendelijk zijn en hun afspraken na komen zo ook de prijs opgaven van het onderhoud.

Geert Mulders (Tilburg)
01/04/2015
9

Behulpzame, meedenkende mensen die gemaakte afspraken keurig zijn nagekomen

MCC Camara (Oisterwijk)
01/04/2015
10

goede service, er wordt geluisterd, men neemt de tijd voor je, goede prijsopgave-vermelding, er wordt duidelijk uitgelegd wat men gaat doen en wat men gedaan heeft

JM Balzack (Goirle)
24/03/2015
9

Prettige mensen in de omgang. Doen wat ze moeten doen. Kwalitatief wordt er goed werk geleverd. Ik heb toe nu toe, geen negatieve ervaringen over de garage te melden. Ze weten nog wat een klant betekend.

Josee Hora (Oisterwijk)
18/03/2015
10

Prima garage, vriendelijk personeel en je bent er geen nummer zoals bij andere.

Jos Zegers (Haaren)
11/03/2015
10

prima garage

Ben Maas (TilBurg)
10/03/2015
7

zeer goed

Anoniem
04/03/2015
10

Dealer is kleinschalig het contact is met zowel receptie als werkplaats uitstekend

Anoniem
04/03/2015
10

Super garage, geweldige service, bijzonder vriendelijke medewerkers, tenminste degenen met wie ik te maken had!.

Jhj van den boogaard (Boxtel)
04/03/2015
10

Zijn zeer behulpaam en soepel en dat waardeer ik

P. Domen (Tilburg)
04/03/2015
9

Vriendelijke en flexibele service. Ik heb alle vertrouwen in het goede onderhoud van mijn auto.

Wil Huijbregts (Oisterwijk)
25/02/2015
8

We zijn tevreden met de service die verleend is maar is naar onze mening niet beter of slechter dan andere dealers

Anoniem
23/02/2015
10

altijd goede service en je word meteen serieus genomen als je mankementen denkt te ervaren.

William Aarts (Den Bosch)
12/02/2015
9

Zeer klantvriendelijk. Transparant en servicegericht.

Anoniem
11/02/2015
8

Goede dealer, vriendelijk en service is prima.

Anoniem
04/02/2015
10

Alles was gewoon goed, ook halen en brengen van mij naar mijn werk vond ik top.

Edith van de Velde (Tilburg)
02/02/2015
10

Altijd een persoonlijke benadering, zowel verkoop als werkplaats. Ze kennen hun klanten en hun auto's. Altijd erg vriendelijk en goede koffie.

Rick Keuninkx (Oisterwijk.)
02/02/2015
9

Er word meegedacht in samen werking met de klant omsamen tot een oplossing te komen van een reparatie.

Jan Gommers (Moergestel)
28/01/2015
8

Klachtgericht, goede afspraken die correct zijn nagekomen.

Noud en Joke van Balkom (Udenhout)
28/01/2015
10

zeer goed ontvangen en verder goed geholpen

R. Ruggenberg (Best)
28/01/2015
7

goede dealer, niet bovenmatig goed

Anoniem
27/01/2015
8

Ben tevreden.

Anoniem
26/01/2015
9

altijd klaar staan als er vragen of problemen zijn

Anoniem
21/01/2015
8

Vriendelijke bediening. Komen na wat ze beloven.

Dhr. Martien Bergman (Oisterwijk)
21/01/2015
10

Je kunt er altijd terecht met problemen, wat echter zelden voorkomt, het is tenslotte een Toyota. Het personeel is behulpzaam en vriendelijk. Je wordt er altijd met een kopje koffie of thee ontvangen. Heerlijk ontspannen sfeer.

G. Verheijen (Buchten)
21/01/2015
9

Wolfs & Verkerk voert reparaties vakkundig uit, is flexibel in het maken van afspraken (dag en uur), biedt een aangenaam verblijf tijdens het (korte) wachten en heeft prettige, vriendelijke en behulpzame medewerkers in dienst.

Anoniem
05/01/2015
10

1- Ontvangst was zeer persoonlijk. Ik ben altijd naar een kleinere garage in Oisterwijk gegaan. Eerst de Fiat, later de Peugeot en nu de Toyota. Ik kende zodoende binnen de kortste keren alle medewerkers, ook de monteurs. Dit persoonlijke kontakt stel ik erg op prijs. Ik vond het zeer te betreuren dat de Peugeot in Oisterwijk sloot.
2- De prijs van de nieuwe auto en de inruil van de oude waren zeer aantrekkelijk.

A. Lavrijsen (Oisterwijk)
29/12/2014
10

Zeer vriendelijke ontvangst en uitleg aan de balie. Werkzaamheden worden correct en indien nodig na overleg uitgevoerd. 100% tevreden !

Anoniem
29/12/2014
8

Goede service, vriendelijkheid, klein schaligheid

Dhr. R. van Zeeland (Oisterwijk)
24/12/2014
9

Deskundige en klantvriendelijke Toyota dealer.

Johan Cranen (Tilburg)
24/12/2014
9

Erg tevreden over de wijze waarop ik geholpen word, klantgerichte dealer.

lieke van der hamsvoord (berkel enschot)
24/12/2014
9

geen klachten en goed geholpen

Dhr Sibum (Tilburg)
23/12/2014
10

Heb goede ervaring, met deze garage omdat ze klantvriendelijk zijn en je altijd helpen. Dit komt omdat het een kleine garage is. Ervaring bij van Dorst in Tilburg viel een beetje tegen, sleutel batterij hield plotseling ermee op een zaterdag, het magazijn was dicht komt u maandag maar terug. Ben naar wolfs & verkerk in Oisterwijk gereden, mijn vaste adres voor onderhoud, die konden mij direct helpen. Dat noem ik zeer goede service.

J. Wirken (Gilze)
10/12/2014
8

Totale uitstraling, behandeling, klantvriendelijkheid, tijd die er voor je wordt genomen, veraangenaming wachttijd door drankje en krantje. Prima. En zeker zo belangrijk, kwaliteit werkzaamheden is prima.

Anoniem
02/12/2014
8

Omdat ik tevreden ben over de geleverde service en ik ben correct te woord gestaan. Heb de juiste informatie gekregen

Hanno Lievens (Oirschot)
02/12/2014
10

Professioneel, klantvriendelijk en men houdt zich aan de gemaakte afspreken.

Mevr Naber (Tilburg)
01/12/2014
9

Tevreden

Anoniem
12/11/2014
8

is reeds gedaan het is een fijn bedrijf

Dhr. L.D. de Graaf (Berkel-Enschot)
27/10/2014
9

Klantvriendelijk, duidelijk, snelle antwoorden op vragen

Anoniem
21/10/2014
10

De prettige wijze waarop men de klanten ontvangt en te woord staat, sprak mij bijzonder aan. Ook de aflevering van de auto was uitstekend men had alle tijd om vragen ter beantwoorden.
Speciale wensen deed men veel moeite om dit te realiseren.

Co van den Akker (Boxtel)
21/10/2014
9

Fijne directe contact met receptie en chef werkplaats.

J.D. van Os (Moergestel)
16/10/2014
9

Zijn vriendelijk en prettig in de omgang, staan direct klaar. En reageren snel op e-mails.

F.F.C.M. Bekkers (Oisterwijk)
14/10/2014
9

De mensen zijn vriendelijk en je wordt waar kan meteen geholpen. Ik vind het een prettige sfeer. Ik ben dus een tevreden klant.

kosters (udenhout)
14/10/2014
8

Gewoon tevreden

Anoniem
13/10/2014
8

zeer klantvriendelijk en persoonlijke benadering.
Het werk wat wordt verricht is van goede kwaliteit.

Anoniem
08/10/2014
8

Vriendelijk personeel. Afspraken worden nagekomen. Alleen zou ik de auto reinigen en een wasbeurt geven

Anoniem
08/10/2014
8

klantvriendelijk en deskundig

Karin (Oisterwijk)
07/10/2014
10

Het zijn fijne mensen, altijd even behulpzaam. Ze komen hun afspraken altijd na.

Anoniem
01/10/2014
10

Goed persoonlijk contant met de chef garage. Vriendelijke en correcte receptie. Comfortabele wachtruimte. Indien nodig haal/brengservice. Werkzaamheden worden doorgesproken en tot volle tevredenheid uitgevoerd. Transparantie m.b.t. kosten. Vriendelijke atmosfeer. Kortom: een 10.

Josee Hora (Oisterwijk)
30/09/2014
9

Vriendelijk en goed personeel, hier ben je geen nummer zoals in vele garages.

Anoniem
29/09/2014
9

Dealer is vakkundig, betrouwbaar en heeft vriendelijke medewerkers

Anoniem
25/09/2014
8

Door goede en nette service.
Tarieven zijn redelijk, maar altijd conform opgave.
Wachtruimte zou prettiger kunnen.

Leon, Dhr.LP Brands (Udenhout)
24/09/2014
9

gewoon, dik tevreden over alles. De klant is daar nog steeds Koning!!

Anoniem
23/09/2014
9

Altijd vriendelijk staan altijd klaar

MCC Camara (Oisterwijk)
23/09/2014
9

je wordt fantastisch geholpen, komen afspraken na, geven een zeer goede service en dan nog net iets extra meer, niet te duur

R PARMAR (TILBURG)
23/09/2014
10

VOOR ONS VERTROUWE HEEL BELANGRIJK

Anoniem
19/09/2014
8

goede service en vriendelijk personeel

Anoniem
19/09/2014
9

Goede snelle service. Facturen komen overeen met prijsopgave vooraf tenzij in overleg extra werkzaamheden noodzakelijk zijn. Goede priojs/kwaliteit verhouding, vriendelijke receptie en voldoende informatie-overdracht, overleg.

Anoniem
19/09/2014
9

Betrouwbaar. Kom hier al jaren voor onderhoud en aanschaf van een auto. Klantgericht, en denken mee in oplossingen

Mevr.Massuger. (Oisterwijk)
19/09/2014
8

Je word er heel vriendelijk geholpen.

Anoniem
11/09/2014
7

Goede dienstverlening, betrouwbaar. Graag meer informatie vooraf over prijsopgave en bericht geven i.g.v. van periodiek onderhoud.

Sjef van Iersel (Tilburg)
10/09/2014
10

100% tevreden

Anoniem
09/09/2014
10

Klantvriendelijk. Uitstekende service.

Anoniem
08/09/2014
8

goede service en klantvriendelijkheid

john fidom (oisterwijk)
08/09/2014
8

goede behandeling

Anoniem
04/09/2014
8

Vriendelijke mensen.

Dhr Kraneveld (Tilburg)
04/09/2014
8

Na een aanrijding door derde heeft de dealer mij alle steun gegeven die ik nodig had en ook zeer goed kon gebruiken ik ben namelijk mindervalide en slecht horend.

Anoniem
03/09/2014
8

Vriendelijk en behulpzaam personeel.

Anoniem
03/09/2014
9

Altijd volle aandacht voor de auto
Een persoonlijke ,vriendelijke behandeling

Anoniem
03/09/2014
9

We komen er al 20 jaar en de service en klantvriendelijkheid is optimaal.

Anoniem
03/09/2014
9

Betrouwbaar , benaderbaar en flexibel

Dhr. A.J.M. Paar (Tilburg)
03/09/2014
10

Vriendelijke mensen, je wordt als klant serieus genomen en men doet er alles aan om eventuele gemelde problemen op te lossen. Ook wordt er tijd genomen om te luisteren naar de klant.

Anoniem
02/09/2014
10

Goede service

Anoniem
02/09/2014
9

zeer klantvriendelijk en altijd geode service

Anoniem
27/08/2014
9

Omdat ik zeer tevreden ben!

Evers Th.J.M.M. (tilburg)
27/08/2014
10

Dat ik al vele jaren klant ben.

mevr.marcelissen (oisterwijk)
27/08/2014
10

zeer tevreden je word hier als mens behandeld

m.f.h. Höngens (tilburg)
27/08/2014
8

Altijd correct en beleeft.
stellen je op je gemak,legt alles goed uit.

Mevr. J.Boerhof (Den Haag)
20/08/2014
8

Mij werd door de receptioniste verteld dat de auto een grote beurt nodig had omdat deze vorig jaar bij de APK keuring een kleine beurt had gehad. Ik begreep later dat dat meestal bepaald wordt door de hoeveelheid gereden kilometers per jaar. Ik had daar dus wat moeite mee omdat ik niet zoveel kilometers maak.

Anoniem
19/08/2014
10

Ik ken deze dealer al jaren en ze zijn nog steeds betrouwbaar en vakkundig

Jack verhoeven (Rosmalen)
19/08/2014
10

Het bedrijf ziet er altijd keurig uit en er werken normale mensen met liefde voor hun vak en merk

Anoniem
18/08/2014
8

vriendelijk en goed personeel

Anoniem
14/08/2014
7

Communicatie kan veel beter.

Anoniem
13/08/2014
9

Service en expertise

Anoniem
12/08/2014
8

prima

Anoniem
12/08/2014
10

Al meer dan 30 jaar uitstekende serviceverlening!

Popko oortwijn (Oisterwijk, inmiddels verhuisd naar Hengelo )
12/08/2014
10

Vanwege de vakkundigheid, klantvriendelijkheid enz. Het totaalplaatje van alle aspecten van dienstverlening.

Anoniem
06/08/2014
9

goede eerlijke service

Anoniem
04/08/2014
8

auto zou om half twee worden opgehaald. Dit gebeurde pas nadat we zelf gebeld hadden. Vond ik een minpuntje.

Anoniem
30/07/2014
4

Auto is niet netjes opgeleverd ook al is hij 2de hands. Reparatie's of vervanging van onderdelen heeft onnodig lang geduurt

Anoniem
30/07/2014
9

Ben 2x geweest en 2x erg gematst met prijzen. Andere dealers lieten mij voor ieder wis wasje betalen. Hun zijn bereid om dingen zelfs gratis weg te geven. Terwijl het eigelijk slijtage van de auto was.

Anoniem
29/07/2014
8

gewoon tevreden

cornelis.Rosinga (hilvarenbeek 5081pb hs nr52)
24/07/2014
10

door de prettige samenwerking klant -personeel en leidinggevende.

am van der velden (HELVOIRT)
23/07/2014
9

fijn geholpen en netjes ontvangen vind het erg dat bomba weg gaat

Anoniem
23/07/2014
9

We komen al jaren bij wolfs en verkerk en zijn zeer tevreden. Je wordt altijd vriendelijk te woord gestaan en geholpen.

caroline boersma (oisterwijk)
22/07/2014
9

geen verkooppraatjes maar duidelijkheid.

Anoniem
21/07/2014
10

Deze dealer is al sinds vele jaren mijn dealer, ik ben super tevreden, kan niet anders zeggen! Dit geldt voor het hele team van Wolfs en Verkerk, en dan mn het oude team.

ad graafmans (oisterwijk)
17/07/2014
9

betrouwbaar en vriendelijk

Anoniem
17/07/2014
8

Service en klantvriendelijkheid

Anoniem
17/07/2014
10

Deskudige, betrouwbare en klantvriendelijke dealer.

Anoniem
17/07/2014
8

Deskundig en vriendelijk personeel. Prijs kwaliteit is goed. Afspraak is afspraak

Anoniem
17/07/2014
8

het is een kleinschalig bedrijf, je kent er de mensen en er is persoonlijke aandacht

R. Sloven (Rosmalen)
17/07/2014
9

Fijn om er te komen en zaken mee te doen. gelukkig al ongeveer 25 jaar over tevreden. vooral zo doorgaan.

Giel van Leeuwen (Boxtel)
09/07/2014
10

Ik kom al sinds 1992 bij deze dealer en heb nog nooit een klacht hoeven te plaatsen

J. van den Dries (Oisterwijk)
09/07/2014
9

Prima service, komen gemaakte afspraken na. Reparaties worden prima uitgevoerd.

Leo van Stigt (Berkel-Enschot)
09/07/2014
9

Ben erg tevreden over de verrichtte werkzaamheden en de ontvangst in het verblijf in de wachtruimte. Personeel vriendelijk en correct. Ik kom er graag met mijn auto, want die is daar in goede handen.

Anoniem
08/07/2014
9

Klantvriendelijk en meedenkend.

Mw. V Louer (Tilburg)
27/06/2014
8

vriendelijkheid en correctheid/vertrouwen

Ben Janssen (Oisterwijk)
26/06/2014
8

hoog serviceniveau, klantvriendelijkheid, deskundigheid; alle tegen een concurrerende prijs

Dhr. van Rijsewijk (Heukelom)
26/06/2014
10

Goede service en vriendelijk en behulpzaam

e mutsaers (tilburg)
26/06/2014
10

uitstekende service, zeer klantvriendelijk en ze houden de prijzen betaalbaar.

F. Horvers (Goirle)
26/06/2014
9

Ze luisteren goed naar mijn wensen, denken mee en zorgen dat alles binnen een zo kort mogelijke tijd is gerealiseerd.

Peter Witlox (Haaren)
26/06/2014
8

goede service en kwaliteit van de dienstverlening

Anoniem
12/06/2014
8

goede en snelle dienstverlening

JM Lenting (Goirle)
12/06/2014
9

vriendelijk denkt met klant mee. kleinschalig. kent zijn klanten en weet wat men wil.

Renata & Jorg (Haaren)
12/06/2014
9

Vriendelijke service en goede monteurs!

mts. oomen (oirschot)
10/06/2014
7

ken het bedrijf nog maar kort

Anoniem
04/06/2014
9

open, eerlijk, betrouwbaar, meedenken

Toyota Cookiebeleid

Onze website maakt gebruik van cookies om u een optimale gebruikservaring te bieden. Als u hiermee akkoord gaat kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie instellingen aanpassen.